HomeHL-CultureAston Martin: Δύο «No Time to Die» 007 Editions για τη νέα ταινία του James Bond

Aston Martin: Δύο «No Time to Die» 007 Editions για τη νέα ταινία του James Bond

Η βρετανική εταιρεία τιμά με τον δικό της τρόπο τη νέα ταινία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Vantage 007 Edition και DBS Superleggera είναι τα νέα υπερόπλα που βγήκαν από τη φαρέτρα του πιο γνωστού πράκτορα – Οι λεπτομέρειές τους με άδεια όχι να σκοτώνουν, αλλά να «εμφυτεύονται» σε ανθρώπινους εγκεφάλους

Η βρετανική εταιρεία τιμά με τον δικό της τρόπο τη νέα -25η, κατά σειρά- επερχόμενη ταινία του James Bond παρουσιάζοντας τις εκδόσεις 007 Edition των DBS Superleggera και Vantage, σύμφωνα με το autoexpress. Και τα δύο έχουν ως βάση τα (υπερ)αυτοκίνητα που θα πρωταγωνιστήσουν στην καινούργια παραγωγή με τίτλο «No Time To Die» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες τον προσεχή Νοέμβριο. Πίσω από σχεδίαση των δύο νέων μοντέλων βρίσκεται το τμήμα «Q by Aston Martin», στο οποίο και η βασίλισσα Ελισάβετ θα υποκλινόταν για την υψηλή τέχνη που προσφέρει.

Επίσης, στην ίδια ταινία παρόντα θα είναι τέσσερα, συνολικά, μοντέλα της Aston Martin: η εμβληματική DB5, η Aston Martin V8, η DBS Superleggera και η Valhalla – αποτελεί το επόμενο hypercar της μπράντας. Αλλά ας μείνουμε στις νέες αφίξεις.

astonmartinvantage007edition_04

Η Vantage 007 Edition (Aston Martin)

Η Vantage 007 Edition -ίσως τη δούμε στην επόμενη, 26η ταινία- κυκλοφορεί από την Aston παίρνοντας αφορμή -αλλά και έμπνευση- από τη συμμετοχή της κλασικής, πια, V8 στην ταινία «Τhe Living Daylights» – προβλήθηκε το 1987, με ένα υπέροχο soundtrack και τις νότες των A-HA. Αυτό το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί μόνο σε 100 μονάδες με το κόστος της να ανέρχεται, περίπου, στις 200 χιλιάδες ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, πέραν της βαριάς κληρονομιάς της, πληρώνεις τις πολλές ρετρό αναφορές στο αμάξωμα -κυρίως στη μάσκα- μπόλικο χρώμιο και κίτρινο χρώμα, το οποίο δένει απόλυτα με το γκρι του αμαξώματος. Στο εσωτερικό του, ανάμεσα στα υπόλοιπα αξιοπρόσεκτα, υπάρχει και ο αριθμός «96.90» – η συχνότητα της ρωσικής αστυνομίας όταν ο 007 κυνηγιόταν με αυτήν.

astonmartindbssuperleggera007edition_01

H DBS Superleggera (Aston Martin)

Αντίστοιχα, η DBS Superleggera έχει τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές με το αυτοκίνητο που συμμετείχε στα γυρίσματα του «No Time To Die». Μόλις 25 θα βγουν από το εργοστάσιο, πάντα σε γκρι χρώμα και επενδύσεις από ανθρακόνημα σχεδόν σε όλο το «κορμί» της. Η τιμή της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις, θα αγγίζει τις 350.00 ευρώ. Αλλά τα όνειρα είναι ανεκτίμητα – σωστά, James;

Δείτε τις Aston που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία, μέσα από το επίσημο τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=BIhNsAtPbPI&feature=emb_title
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση