HomeHL-LifestyleΜπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον ξανά «μαζί» μετά από 19 χρόνια

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον ξανά «μαζί» μετά από 19 χρόνια

Θα συνεργαστούν στην αναβίωση μιας κωμωδίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα από τα καλά του 2020 ήταν η πρώτη δημόσια αγκαλιά του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Ανιστον, δεκαπέντε χρόνια μετά το διαζύγιο τους.

Το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ συναντήθηκε στα backstage των βραβείων SAG και μπορεί να έφυγαν και οι δύο με αγαλματίδια, όμως το ενδιαφέρον όλων επικεντρώθηκε στη viral αγκαλιά.

Φαίνεται λοιπόν πώς έπεται συνέχεια στην επανένωση της Τζένιφερ Ανιστον και του Μπραντ Πιτ αφού, όπως ανακοίνωσαν θα λάβουν μέρος στην ιντερνετική αναβίωση της επικής νεανικής κωμωδίας του 1982 «Fast Times at Ridgemont High» ( «Πλακατζήδες και μπουμπούκια») την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Το κινηματογραφικό αυτό event, που ενθουσίασε όλους τους φανς, θα μεταδοθεί live από την σελίδα της CORE & Test Company, της οργάνωσης που σύστησε ο Σον Πεν για τη διενέργεια τεστ για τον Covid-19, στο Facebook και στο Tik-Tok. Για τους Ελληνες φανς η προβολή θα αρχίσει στις 4 το πρωί του Σαββάτου 21 Αυγούστου ώρα Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά έπειτα από 19 χρόνια που ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον θα συναντηθούν και πάλι επαγγελματικά. Η πρώτη φορά είχε γίνει το 2001 σε ένα και μοναδικό επεισόδιο των «Friends».

Ανάμεσα σε εκείνους που θα πάρουν μέρος στην ανάγνωση του έργου θα είναι, εκτός του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Ανιστον, οι Μόργκαν Φρίμαν, Τζούλια Ρόμπερτς, Σία ΛεΜπούφ, Μάθιου Μακόναχι, Ντέιν Κουκ κ.ά.

Υπενθυμίζουμε πως η Τζένιφερ Άνιστον και ο Πιτ χώρισαν το 2005 μετά από 5 χρόνια γάμου. Στη συνέχεια, εκείνος παντρεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί, από την οποία πλέον έχει χωρίσει, και η Τζένιφερ Άνιστον παντρεύτηκε με τον Τζάστιν Θερού, χωρίς όμως ούτε αυτός ο γάμος να στεριώσει.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση