HomeHL-LifestyleΗ πρώτη φωτογραφία της Βικτόρια Μπέκαμ από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η πρώτη φωτογραφία της Βικτόρια Μπέκαμ από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Αγκαλιά με τον Ντέιβιντ με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οικογένεια Μπέκαμ επέστρεψε πρόσφατα από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα. Και παρόλο που δεν είχαμε δει πουθενά τη Βικτόρια Μπέκαμ, σήμερα η σχεδιάστρια πόσταρε την πρώτη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, να απολαμβάνουν μαζί ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα πίσω από τους λόφους στο φόντο. Η σχεδιάστρια μόδας φορούσε ένα κοντό λευκό σορτσάκι, επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της, με ένα θαλασσί πουκάμισο, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής φορά ένα μαύρο παντελόνι με ένα μπεζ t-shirt.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kisses @davidbeckham, I love u ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις


Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Βικτόρια Μπέκαμ έγραψε: «Φιλιά Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε αγαπώ».

Να σημειωθεί πως η οικογένεια Μπέκαμ έκανε διακοπές σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φωτογραφίζεται να παίζει με τα παιδιά του, ενώ η Βικτόρια Μπέκαμ δεν εμφανιζόταν σε καμία από αυτές, παρά μόνο ανάρτησε μια εικόνα του μεγαλύτερου γιου της, Μπρούκλιν, με την αρραβωνιαστικιά του. Μάλιστα, την ίδια φωτογραφία είχε δημοσιεύσει και η Νίκολα Πελτζ, αλλά η σχεδιάστρια μόδας φαίνεται πως την επεξεργάστηκε με το photoshop, άγνωστο για ποιο λόγο, βάζοντας πίσω τους ένα ηλιοβασίλεμα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση