HomeHL-LifestyleΓιούαν ΜακΓκρέγκορ: Διαζύγιο «δηλητήριο» από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Διαζύγιο «δηλητήριο» από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του

Ποιοι είναι οι όροι του διαζυγίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο διάσημος ηθοποιός Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο καλείται να δώσει στην πρώην σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας, Εύη Μαυράκη, τα μισά έσοδά του από την παρουσία του στις ταινίες Star Wars και όχι μόνο.

Οι όροι του πολύκροτου διαζυγίου μεταξύ του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και της Ήβης Μαυράκη, οριστικοποιήθηκαν, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του ζεύγους, το 2017.

Η Εύη Μαυράκη είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό ότι την είχε απατήσει και τελικά οι δύο τους οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

Μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου και τέσσερα παιδιά εκ των οποίων τα δύο βιολογικά, ο 49χρονος ΜακΓκρέγκορ θα καταβάλλει στην 54χρονη πρώην σύζυγο του, 14.934 δολάρια τον μήνα για τα έξοδα της μικρότερης κόρης τους, Ανούκ, 35.868 δολάρια -επίσης, μηνιαίως- για την ίδια και μισό εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά.

Ωστόσο, ο πιο σημαντικός όρος δεν αφορά τον παραπάνω διακανονισμό, αλλά το γεγονός ότι ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ συμφώνησε να μοιραστεί με την πρώην σύζυγό του τα δικαιώματα από τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που γύρισε μέχρι τον χωρισμό τους, τον Μάιο του 2017, μεταξύ των οποίων η τριλογία πρίκουελ «Star Wars» και οι ταινίες «Trainspotting», το «Fargo», το «Big Fish», το «Moulin Rouge», η «Emma», το «Now You See It», αλλά και η αμοιβή του από την ταινία «Christopher Robin», παρότι γυρίστηκε το 2018 (για την οποία ο ηθοποιός έλαβε 3 εκατ. δολάρια).

Επίσης, η διάσημη παραγωγός θα κρατήσει τη βίλα της οικογένειας στο Λος Άντζελες, αξίας 6,6 εκατ. δολαρίων πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα από τη συλλογή του ηθοποιού και τα κοσμήματα της.

Το ζευγάρι θα μοιραστεί την επιμέλεια της νεότερης κόρης τους, της 9χρονης Ανούκ.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση