HomeHL-SportsΤα συμπεράσματα του Ταουσιάνη και διήμερη ξεκούραση στον Εργοτέλη

Τα συμπεράσματα του Ταουσιάνη και διήμερη ξεκούραση στον Εργοτέλη

Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν μετά από πέντε μήνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέρασε πολύς καιρός χωρίς δράση για τον Εργοτέλη, που την Παρασκευή  νίκησε 2-1 τον Ρεθυμνιακό σε φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δελήμπαση, ισοφάρισε ο Κόνραντ στο 38′ με πλασέ και ο νεαρός Πατρινός-επίσης με πλασέ-διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 55ο λεπτό.

Ήταν το πρώτο ματς για τους Ηρακλειώτες ύστερα από πέντε μήνες απραξίας και ο Γιάννης Ταουσιάνης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, όπως δήλωσε μετά την αναμέτρηση.

«Σημαντικό είναι το γεγονός ότι παίξαμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα έστω και σε φιλικό επίπεδο μετά από πέντε μήνες. Θέλαμε σε αυτό το ματς να μοιράσουμε χρόνο ισόποσο σε όλους τους παίκτες ώστε να περάσουν μια προπονητική μονάδα μέσα σε αγωνιστικές συνθήκες.

Τόσο σε αυτό όσο και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι μας δίδεται η ευκαιρία να αξιολογήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουμε φέρει απ’ τη Κ19 ώστε να δούμε τι αποφάσεις θα πάρουμε για το μέλλον τους.

Σίγουρα έχουν βγει απ’ αυτόν τον αγώνα συμπεράσματα όπως είθισται να γίνεται μέσα απ’ τη διαδικασία αυτών των φιλικών. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας», ανέφερε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Το Σαββατοκύριακο  φέρνει ξεκούραση για τους παίκτες, που θα γυρίσουν το απόγευμα της Δευτέρας  στις προπονήσεις.

Για τον Εργοτέλη ξεκίνησαν στο φιλικό οι εξής: Κατσιμήτρος, Πλαϊτάκης, Πάγια, Nέραλ, Μπότε Κουτάντος, Μπουρσέλης, Αζίζι, Πέιος, Μανουσάκης, Κόνραντ.

Έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι: Τζελέπης, Κόλα, Θεοδωράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Δασκαλάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Καπουράνης, Πατρινός, Μανουσάκης, Κομνηνός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση