HomeHL-SportsΣυνεργασία του ΟΦΗ με τον ΟΦΙ

Συνεργασία του ΟΦΗ με τον ΟΦΙ

Συνεργασία πρόκειται να ξεκινήσει μεταξύ του ΟΦΗ και του ΟΦ Ιεράπετρας. Αυτό προέκυψε από τη συνέντευξη τύπου του προέδρου της Λασιθιώτικης ομάδας και του νέου προπονητή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στα δύο Κρητικά σωματεία έχουν γίνει ήδη με τον ΟΦΗ να εκπροσωπείται από τον Γιάννη Σαμαρά. Σύμφωνα με την ομάδα της Ιεράπετρας «το πρώτο βήμα ήταν πολύ σημαντικό και έγινε, θα ακολουθήσουν τα επόμενα».

Από τη συνέντευξη τύπου των Χηνόπουλου – Παπαματθαιάκη προέκυψαν κι άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις όπως το πλήρες τεχνικό επιτελείο (το οποίο ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Νίκου Καπαράκη), το νέο τιμ μάνατζερ (Γιάννη Τζελέπη) και το νέο γενικό αρχηγό της ομάδας (Ανδρέα Πασπαλιάρη).

Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου του ΟΦΙ αναφέρει σχετικά:

«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλου και του νέου προπονητή κ. Παπαματθαιάκη.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα το παρών έδωσαν δημοσιογράφοι της περιοχής, μέλη του Δ.Σ. και σύσσωμη η προπονητική ομάδα του ΟΦΙ.

Έντονη αλλά διακριτική ήταν και η παρουσία του κόσμου, με αρκετούς να παρακολουθούν την διαδικασία έξω από τα γραφεία.

Ήταν ουσιαστικά μια παρουσίαση του νέου ΟΦΙ και της φιλοσοφίας του από τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους, ενώ βγήκαν και κάποιες σοβαρές ειδήσεις.

Όπως η πιο σπουδαία, η επικείμενη συνεργασία του ΟΦΙ με την κορυφαία ομάδα της Κρήτης και όχι μόνο ΟΦΗ. Με εκπρόσωπους του ΟΦΙ να συναντιούνται με τον Γιάννη Σαμαρά.

Το πρώτο βήμα ήταν πολύ σημαντικό και έγινε, θα ακολουθήσουν τα επόμενα.

Επίσης μάθαμε την προπονητική ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με άλλο ένα ντόπιο παιδί το Νίκο Καπαράκη.

Ο Γιάννης Τζελέπης κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναλαμβάνει τιμ μάνατζερ, ενώ το πόστο του γενικού αρχηγού παίρνει ένας έμπειρος του είδους, ο Ανδρέας Πασπαλιάρης.

Τέλος έγινε γνωστό ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου και όλοι εύχονται ότι τα νέα από την διαμόρφωση των κατηγοριών θα είναι ευχάριστα στις 19 Αυγούστου και ο ΟΦΙ θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ 2.

athlitiko.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση