HomeCity GuideΣυναυλία με την Ελένη Βιτάλη και τους Τζουμ

Συναυλία με την Ελένη Βιτάλη και τους Τζουμ

Την Κυριακή 16 Αυγούστου στο Τεχνόπολις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελένη Βιτάλη και οι Τζουμ πραγματοποιούν συναυλία την Κυριακή 16 Αυγούστου στο θέατρο «Τεχνόπολις».

Mε έναν καινούριο δίσκο σε μουσική του Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη, με νέα τραγούδια από τον Σταμάτη Κραουνάκη και με τους δυναμικούς και ανατρεπτικούς ΤΖΟΥΜ στις ενορχηστρώσεις:

Σε ένα δύσκολο καλοκαίρι, η Ελένη Βιτάλη, παρέα με τους μοναδικούς ΤΖΟΥΜ, έρχεται με δυναμισμό και πολύ ένταση, να μας συναντήσει, να τραγουδήσουμε, να έρθουμε ξανά κοντά!

Παλιές και νέες επιτυχίες της εκπληκτικής Ελένης Βιτάλη, τραγούδια για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια της ίδιας αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.

Μαζί της, οι μοναδικοί ΤΖΟΥΜ, το συγκρότημα – σύμπραξη εφτά εξαιρετικών μουσικών, μεταξύ αυτών και ο σολίστας στο κλαρίνο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, που έστησε ο Νίκος Ξύδης, με τις μοναδικές ενορχηστρώσεις τους και τη φρέσκια ματιά τους.

Οι ΤΖΟΥΜ είναι: Ρήγας Βοργιάς: ηλεκτρικό μπάσο, τρομπέτα , Νίκος Ξύδης: ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα, λαούτο , Νατάσα Παυλάτου: κρουστά , Νίκος Σαμαράς: μπουζούκι, σάζι, τζουράς, τρομπέτα , Δημήτρης Σίντος: πιάνο, λαούτο , Θάνος Τσελεμπής: τύμπανα, σαντούρι Και… , ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος: κλαρίνο, νέι, καβάλ, φλογέρα. , Τους ΤΖΟΥΜ έστησε και συντονίζει, ο Νίκος Ξύδης.

Επιμέλεια προγράμματος: Ελένη Βιτάλη, Νίκος Ξύδης

Ωρα Εναρξης 21:30 – οι πόρτες ανοίγουν

Γενική Είσοδος 15 ευρώ – Early Birds εισιτήρια 13 ευρώ μόνο διαδικτυακά (Περιορισμένος αριθμός)

Σημεία Προπώλησης: Πολυχώρος Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά στο ticketservices.gr – tickets.public.gr και  τηλεφωνικά στο 2107234567

Διαφήμιση
Διαφήμιση