HomeHL-TOPΑρνητικοί και στο δεύτερο τεστ ο Δήμαρχος και ο ένας Αντιδήμαρχος Φαιστού

Αρνητικοί και στο δεύτερο τεστ ο Δήμαρχος και ο ένας Αντιδήμαρχος Φαιστού

Παραμένει στην ειδική μονάδα covid-19 ο άλλος - Ξανά στην Μεσαρά το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρνητικά στον κορωνοϊό βγήκαν τα επαναληπτικά τεστ για τον Δήμαρχο Φαιστού και τον ένα αντιδήμαρχο ενώ καλά στην υγεία του είναι δεύτερος αντιδήμαρχος που παραμένει για νοσηλεία στην ειδική μονάδα covid-19 του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι εξετάσεις του βγήκαν καλές αν και παραμένει θετικός στον κορωνοϊό σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Δεν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στο δήμο Φαιστού

Δεν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στο δήμο Φαιστού, όπως διαπιστώθηκε από τα στοχευμένα τεστ που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή.

Όπως ήδη έχε γράψει το cretapost, αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο τα 7 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού – ανάμεσά τους και οι δύο αντιδήμαρχοι ενώ τα νέα τεστ που πραγματοποίησε η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε 97 συνολικά πολίτες ήταν όλα αρνητικά.

«Τα 97 δείγματα που έγιναν αφορούσαν κάποιους υπαλλήλους του δήμου αλλά και κάποιους πολίτες που είχαν άμεση επαφή με τους δύο αντιδημάρχους και τα υπόλοιπα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Ευτυχώς όλα βγήκαν αρνητικά ωστόσο εμείς δεν εφησυχαζόμαστε», τονίζει  στο cretapost, ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ την Παρασκευή στην περιοχή

Ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης είχε ζητήσει να γίνουν κι άλλα τεστ σε κατοίκους της περιοχής κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου.

«θέλω να κάνουμε στοχευμένα τεστ στους δύο μικρούς πυρήνες – στα δύο χωριά – που υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού ώστε να έχουμε μία καθαρή εικόνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση