HomeΕΛΛΑΔΑΚορωνοϊός: 7 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Καλαμάτα

Κορωνοϊός: 7 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Καλαμάτα

Ανάμεσά τους ένα βρέφος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καλαμάτα, καθώς εντοπίστηκαν επτά κρούσματα κορωνοϊού. Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα και ακόμα 6 άτομα.

Τα 5 από αυτά είναι ασυμπτωματικά, πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας, και βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση. Τα άλλα δύο, αφορούν, ένα βρέφος που νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καλαμάτας και μια 81χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το MessiniaLive.

Η 81χρονη γυναίκα εισήχθη προ 2 ημερών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να κάνει εγχείρηση στο ισχίο και στο πλαίσιο του προεγχειρητικού ελέγχου διαγνώστηκε θετική και έχει τεθεί σε απομόνωση, όπως αναφέρει το eleftheriaonline. Παράλληλα ξεκίνησε διαδικασία απολύμανσης σε θαλάμους της Ορθοπαιδικής Κλινικής και προσωρινά κάποιοι ασθενείς και συνοδοί έχουν μετακινηθεί σε θαλάμους άλλων κλινικών.

Οσον αφορά την υγεία της ηλικιωμένης αναμένονται οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για το αν θα χρειαστεί να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το tharrosnews, στο νοσοκομείο της Καλαμάτας έφτασε έγγραφο σήμερα, με το οποίο καλείται να αυξήσει τις «κλίνες» του για εξυπηρέτηση περιστατικών covid-19 σε σχέση με όσα είχαν προβλεφθεί σε αρχικό στάδιο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση