HomeHL-SportsΈχουμε ανάγκη και άλλο Μπούση στο ποδόσφαιρο

Έχουμε ανάγκη και άλλο Μπούση στο ποδόσφαιρο

Ο Μιχάλης Μπούσης έφερε αλλαγές στον ΟΦΗ και η κριτική είναι δεκτή, όταν αυτή γίνεται καλοπροαίρετα. Η αλλαγή του σήματος και η αναβάθμιση του ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
kouzoulis-400x360
Toυ Άκη Κουζούλη novasports.gr

Τον Οκτώβριο του 2018 ένας νέος επενδυτής εμφανίστηκε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν αυτός που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, συνέδεσε τ΄όνομά του με τον ΟΦΗ και μετά από λίγο καιρό ανακοινώθηκε η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο Μιχάλης Μπούσης, ένας επιχειρηματίας από την Αμερική, με πάθος το ποδόσφαιρο αλλά και τον ΟΦΗ όπως έχει αποδειχτεί, έχοντας δίπλα του εξαιρετικούς συνεργάτες, όπως τον κύριο Σαμαρά, τον κύριο Πουρσανίδη και γενικά όλους όσοι βρίσκονται στον σύλλογο, ανέλαβε τον ΟΦΗ με στόχο να τον οδηγήσει εκ νέου ψηλά. Να τον βοηθήσει να ζήσει μοναδικές στιγμές.

sinergates ofi

Παρά τον σύντομο χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, δείχνει πως το έχει καταφέρει σε ένα καλό βαθμό, σίγουρα όχι αυτόν που ο ίδιος και οι συνεργάτες του ονειρεύονται!

Ο ΟΦΗ, εντυπωσίασε άπαντες φέτος. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, αποτελούσε υπολογίσιμο αντίπαλο για όλους. Ένα σύνολο, που είχε ξεκάθαρο πλάνο και αυτό ήταν να προσφέρει ωραίο θέαμα και αν αυτό ήταν εφικτό να πάρει τη νίκη.

Το πλάνο αυτό λειτούργησε. Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε τα πλέι οφ της Super league, βρίσκεται στην Ευρώπη και δείχνει πως θέλει το κάτι παραπάνω.

Ο ΟΦΗ, κινήθηκε γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι και απέκτησε όποιον παίκτη ήθελε, μέσα σε μικρό χρόνο. Αυτό δείχνει αφενός οργάνωση, αφετέρου υγεία.

Γιατί ένας παίκτης επιλέγει όχι μόνο με τ΄όνομα κάποιου συλλόγου, αλλά με την υγεία που βγάζει αυτός.

Λέγοντας υγεία, ενούμε φυσικά το οικονομικό σκέλος και το πόσο μπορούν οι άνθρωποι μιας ομάδας να εμπνεύσουν ένα παίκτη.

Τα βήματα που κάνει ο ΟΦΗ, δείχνουν πως άπαντες στον Κρητικό σύλλογο, σκέφτονται το μέλλον. Ανακαινίσεις στο προπονητικό, βάρος στις ακαδημίες, επιδιορθώσεις στο γήπεδο. Μια γενική πρώτη αναβάθμιση στο μέτρο του εφικτού.

Πρόσφατα ο Μιχάλης Μπούσης και οι συνεργάτες του, παρουσίασαν το νέο σήμα του ΟΦΗ.

ofi logo

“Το νέο σήμα αποτελεί έκφραση ενότητας, δύναμης, αυθεντικότητας και υπερηφάνειας. Ένας τέλειος κύκλος που συμβολίζει έναν ολόκληρο κόσμο, ένα νέο ποδοσφαιρικό ήθος, το όραμα των ανθρώπων του ΟΦΗ για την ομάδα και το νησί της Κρήτης.

Ένας κύκλος που χωράει μέσα του τη μεγάλη κληρονομιά του ΟΦΗ, τις ακέραιες ποδοσφαιρικές του αξίες και τη σημαντική ιστορία της Κρήτης.

Τα τρία αρχικά ΟΦΗ συνθέτουν ένα νέο έμβλημα, την καινούρια ασπίδα της ομάδας. O σχεδιασμός του νέου σήματος του ΟΦΗ μάς ταξιδεύει από τον Μινωϊκό δίσκο της Φαιστού, ένα από τα αρχαιότερα παγκόσμια γραπτά μνημεία, στο ιστορικό Γεντί Κουλέ, στις γραμμές του γηπέδου, του τόπου στον οποίο κάθε φορά οι παίκτες και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ”. 

Αυτά είναι μερικά στοιχεία για το νέο σήμα.  

Κάθε αλλαγή είναι δεδομένο ότι θα βρει ανθρώπους να συμφωνούν και ανθρώπους ν΄αντιδρούν.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, γνώριζαν ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και ήταν έτοιμοι γι΄αυτό.

Η κριτική είναι απόλυτα δεκτή. Ο Μιχάλης Μπούσης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Σαμαράς,  ο Γενικός Διευθυντής Ηλίας Πουρσανίδης, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Γιάννης Σαμαράς και ο Εμπορικός Διευθυντής Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ήταν απόλυτα έτοιμοι ν΄ακούσουν πολλές και διαφορετικές απόψεις σχετικά με το νέο σήμα.

Κανείς τους δεν θα είχε πρόβλημα να εξηγήσει το γιατί, προχώρησαν σε μια τέτοια αλλαγή, όπως και έκαναν στη συνέντευξη Τύπου.

bousis

Το πρόβλημα όμως ξεκινάει από τη στιγμή, που άνθρωποι που έφεραν τον ΟΦΗ σε μια κακή κατάσταση, να μιλούν για την “κατάντια” της ομάδας.

Θα σταθώ σε μια ημερομηνία. 21 Μαρτίου του 2015. Οι παίκτες του ΟΦΗ, βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για το ματς με τον ΠΑΣ, μόνο για να πουν ένα ευχαριστώ στον κόσμο. Άπαντες συγκινημένοι, στενοχωρημένοι.

Ο ΟΦΗ δεν θα κατέβει να παίξει. Οι 15 παίκτες που είχαν απομείνει, βγαίνουν να πουν αντίο στον κόσμο. Η ομάδα της Κρήτης δεν μπορεί ν΄ανταπεξέλθει οικονομικά με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει το πρωτάθλημα. Υποβιβασμός.

Ο ΟΦΗ επιστρέφει μερικά χρόνια αργότερα και τότε εμφανίζεται και ένας άνθρωπος που μπορεί να την οδηγήσει με ασφάλεια στο μέλλον.

Άρα δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο Μιχάλης Μπούσης έκανε κακό στον ΟΦΗ.  Θα σταθώ σε μια ανακοίνωση, των φίλων της ομάδας, που τονίζουν ότι θα σταθούν δίπλα στον Μιχάλη Μπούση και απέναντι σε όσους θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν τους αρέσει το νέο σήμα).

Νομίζω αυτό είναι το λογικό. Οι φίλοι του ΟΦΗ να στηρίξουν κάποιον που μέχρι στιγμής, μόνο καλό έχει κάνει. Αν κάποιος διαφωνεί μπορεί να το συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Θα υπάρξει και διαφωνία και κριτική, το ζητούμενο είναι να γίνεται καλοπροαίρετα.

Σίγουρα, όλες αυτές τις ημέρες θα διαβάσατε για τις ομάδες που έχουν τροποποιήσει το σήμα τους, Γιουβέντους, Έβερτον, κτλΗ ιστορία τους δεν χάθηκε, διαφωνίες υπήρχαν, όμως τελικά αυτοί που διαφωνούσαν, κατάλαβαν, πως η ιστορία δεν χάθηκε αλλά αντίθετα ο σύλλογος εξελίχθηκε.

Αυτό έχει σημασία. Η εξέλιξη, το αύριο, το μέλλον. Μπορεί να σχολιάσει κάποιος το νέο σήμερα του ΟΦΗ, όμως αν το αναλύσει με βάση όσα τόνισαν και οι άνθρωποι του συλλόγου, θα δει την μεγάλη εικόνα. Την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό, (δίσκος Φαιστού κτλ).

Ο Μιχάλης Μπούσης, έχει εστιάσει στο ποδόσφαιρο. Όσο καιρό βρίσκεται στον ΟΦΗ, δεν τον έχουμε ακούσει να μιλάει για διαιτησία, η να εκφράζει την άποψή του για διαιτητή. Έχει εστιάσει πως η ομάδα της Κρήτης μπορεί ν΄αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς.

Δεν είναι τυχαίο, το γεγονός, πως ΜΟΝΟ ο ΟΦΗ, κατέθεσε πρόταση ολοκληρωμένη, μετά την καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού, για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Μια πρόταση την οποία είχε μελετήσει, είχε αναλύσει και φυσικά την παρουσίασε στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

bousis2

Ο ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση μεγαλομέτοχο, έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε…»πασίγιο» στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, χειροκροτώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού!

pasigio

Ο Μιχάλης Μπούσης, είναι ο μεγαλομέτοχος που αν όχι όλες, πολλές  ομάδες θα ήθελαν να έχουν. Δείχνει να ξέρει τι θέλει να κάνει και το σημαντικότερο δείχνει πως αγαπάει την ομάδα του.  

Με τον Μιχάλη Μπούση, ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει μέλλον! 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση