HomeCity GuideΣυναυλία με τους Λεωνίδα Μαριδάκη και Βαλεντίνα Παπαδημητράκη

Συναυλία με τους Λεωνίδα Μαριδάκη και Βαλεντίνα Παπαδημητράκη

Την Τρίτη 18 Αυγούστου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναυλία για μικρούς και μεγάλους, με τον Λεωνίδα Μαριδάκη και την Βαλεντίνα Παπαδημητράκη, με τίτλο, «Τραγουδάκια στον αφρό» πραγματοποιείται την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, ώρα 8.00 μ.μ., στον Κεφαλά, στον αύλειο χώρο του Παλιού Δημοτικού Σχολείου.

Λαϊκά παραμύθια με φόντο τη θάλασσα και αγαπημένα τραγούδια με άρωμα καλοκαιριού συνθέτουν μια μουσική παράσταση που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Θαλασσινά τοπία, πλάσματα της στεριάς και της θάλασσας, νεράιδες και στοιχειά θα ζωντανέψουν μέσα από αφηγήσεις παραμυθιών και στίχους τραγουδιών από το παιδικό και το ευρύτερο έντεχνο ρεπερτόριο.

afissa-ston-afro-kefalas

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λόγω της πανδημίας του covid-19, θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και θα υπάρξουν τα απαραίτητα μέτρα και οι αυστηρές προδιαγραφές, στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και στις θέσεις των θεατών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των θεατών, των καλλιτεχνών και όλων των εργαζομένων στο θέατρο.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των παραστάσεων, κλειστούς και ανοικτούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Σύλλογος Κεφαλιανών Αττικής «Ο ΚΕΦΑΛΑΣ» και ο Δήμος Αποκορώνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση