HomeHL-9Είχε στα κοντέινερ προϊόντα… μαϊμού και καπνό ναργιλέ

Είχε στα κοντέινερ προϊόντα… μαϊμού και καπνό ναργιλέ

Στα χέρια των αρχών ένας 49χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μπλόκο» σε προϊόντα… μαϊμού αλλά και στην πώληση λαθραίου καπνού ναργιλέ έβαλαν οι λιμενικές αρχές του Ηρακλείου μετά από έλεγχο που έγινε σε κοντέινερ που είχε ένας 49χρονος στην επιχείρησή του.

Οι αρχές αφού αξιοποίησαν κατάλληλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους χθες το πρωί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έκαναν έφοδο στα δύο κοντέινερ που είχε στην επιχείρηση του ο 49χρονος στο λιμένα και στην παραλία Παντάνασσας.

dafermos

Κατά τον έλεγχοι οι λιμενικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 251 απομιμητικά ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων, διαφόρων επωνυμιών, καθώς και 271 τσάντες, για τα οποία δεν κατείχε και δεν επέδειξε κάποιο νόμιμο παραστατικό.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 «ΜΑΣΚ», εντοπίστηκε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης,καθαρού βάρους 2,5gr, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αναμεμιγμένη με καπνό βάρους 0,5gr και τρεις συσκευασίες καπνού ναργιλέ, συνολικού μικτού βάρους 2.343,3gr, χωρίς να φέρουν ταινία ασφάλειας-γνησιότητας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα προϊόντα, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 1.548,69 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση