HomeHL-LifestyleΑρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο Εξολοθρευτής έγινε παππούς

Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο Εξολοθρευτής έγινε παππούς

Η κόρη του Κάθριν απέκτησε κορίτσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ μπορεί να παραμένει σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ωστόσο εδώ και κάποιες ώρες μπορούμε να τον αποκαλούμε και… παππού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «People», η κόρη του, Κάθριν, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό και πρωταγωνιστή στις ταινίες «Jurrassic World», Κρις Πρατ.

Η 30χρονη κόρη του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι και, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, όλα πήγαν καλά με τον τοκετό. Το γεγονός επιβεβαίωσε στο Entertainment Tonight και ο έτερος γιος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και αδελφός της Κάθριν, Πάτρικ.

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ επισκέφθηκε την εγγονή του

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού σημειώνουν πως η κόρη του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Κρις Πρατ πέρασαν το πρώτο Σαββατοκύριακο στο σπίτι τους μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους. Ωστόσο, φαίνεται πως αρχικά ο «Εξολοθρευτής» δεν είχε καταφέρει να συναντήσει την εγγονή του, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οικογένειες δεν μπορούσαν να δουν το μωρό από κοντά στο νοσοκομείο.

Βέβαια, «από τη στιγμή που η Κάθριν και το μωρό επέστρεψαν σπίτι, η Μαρία και ο Αρνολντ τους επισκέφθηκαν. Είναι και οι δύο πολλοί ευτυχισμένοι παππούδες φυσικά», αναφέρουν άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο Κρις Πρατ έχει έναν ακόμη γιο, τον 8χρονο Τζακ, τον οποίο και απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την Αννα Φάρις. Κρις Πρατ και Κάθριν Σβαρτσενέγκερ παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του περασμένου έτους στο Μοντεσίνο της Καλιφόρνιας, Πολιτείας της οποίας ο Αρνολντ υπήρξε κυβερνήτης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση