HomeHL-9Απίστευτο: Θέλουν να κάνουν γάμο με 1.500 καλεσμένους!

Απίστευτο: Θέλουν να κάνουν γάμο με 1.500 καλεσμένους!

Εν μέσω κορωνοϊού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Τι κι αν είμαστε ένα βήμα πριν ξεκινήσουν τα τοπικά lockdown, τι κι αν βγαίνουν συνεχώς νέα μέτρα, τι κι αν η υγεία αλλά και η οικονομία της χώρας περνάει από… δοκιμασία υπάρχουν άνθρωποι στην Κρήτη που δεν «ιδρώνει το αυτί τους».

Χαρακτηριστική η καταγγελία που έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα των catering, Θόδωρος Καλαθάκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη.

Ο κ. Καλαθάκης ανέφερε πως μία κυρία του ζήτησε να αναλάβει την διοργάνωση ενός γάμου στο Ηράκλειο με 1500 καλεσμένους!

Ο ίδιος της υπενθύμισε ότι εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό οι γάμοι δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 100 άτομα ωστόσο εκείνη δεν πτοήθηκε καθώς θεώρησε πως ο ιός δεν θα φτάσει την οικογένειά της.

Μάλιστα, όταν ο κ. Καλαθάκης την ρώτησε τι θα γίνει αν στον γάμο βγουν θετικοί στον ιό 50 άτομα εκείνη απάντησε με την εξής αφοπλιστική ατάκα «Ε μα, σε μένα θα τύχει;».

Ο κ. Καλαθάκης αρνήθηκε για μία ακόμα φορά λέγοντάς της πως καμία εταιρία catering δεν πρόκειται να την αναλάβει κι εκείνη απάντησε, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ότι δεν την πειράζει θα απευθυνθεί σε ξενοδοχείο της Κρήτης όπου – όπως της είπαν – δεν υπάρχει πρόβλημα…

Διαφήμιση
Διαφήμιση