HomeΣΠΟΡΗ κοινή… πορεία των Σελίμοβιτς – Σαρδινέρο

Η κοινή… πορεία των Σελίμοβιτς – Σαρδινέρο

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός και ο 30χρονος ακραίος μετά την παρουσία τους στον Απόλλων Λεμεσού θα είναι συμπαίκτες και στους Κρητικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην μπάλα ο παράγοντας ομοιογένεια είναι πάρα πολύ σημαντικός, κυρίως όταν αφορά την έλευση ξένων παικτών σε μία νέα χώρα για κάποια καινούργια ομάδα.

Ο ΟΦΗ προτιμά μέχρι στιγμής την αγορά της Κύπρου, από όπου έχουν έρθει ήδη οι Αντριάν Σαρδινέρο, Πραξιτέλης Βούρος, ενώ παίκτης της ομάδας λογίζεται και ο Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Ο 23χρονος στόπερ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο για να υπογράψει και κοινός παρανομαστής του ίδιου με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό είναι πως ήταν συμπαίκτες στον Απόλλων Λεμεσού, όπου μάλιστα συνυπήρξαν με τον Περικλή Παπαπαναγή, τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Σίμου.

Ο 30χρονος ακραίος πήγε στο Τσίριο το καλοκαίρι του 2016, ενώ ο νεαρός αμυντικός τον Γενάρη του 2019, στα μέσα δηλαδή της προπερασμένης σεζόν.

Για 1,5 αγωνιστική περίοδο φορούσαν την ίδια φανέλα και αγωνίστηκαν ταυτόχρονα στο γήπεδο σε 15 διαφορετικά παιχνίδια και συνολικά για 982′.

Το επί μέρους σκορ σε αυτά τα ματς ήταν 15-10 υπέρ του Απόλλων Λεμεσού, ενώ μόνο σε 3 αναμετρήσεις – πάντα στο χρονικό διάστημα που ήταν ταυτόχρονα στο γήπεδο – οι «γαλάζιοι» γνώρισαν την ήττα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση