HomeHL-SportsΑναχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο ο Μιχάλης Μπούσης

Αναχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο ο Μιχάλης Μπούσης

Έκτακτο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε για τον ΟΦΗ, το μεσημέρι του Σαββάτου με τον μεγαλομέτοχο Μιχάλη Μπούση να ετοιμάζεται ν΄αποχωρήσει από το Ηράκλειο...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά την παρουσίαση του νέου σήματος, οι αντιδράσεις από παλαίμαχους και από οπαδούς ήταν αρκετές.

Στα γραφεία της ΠΑΕ συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ του ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση ν` ακυρώνει όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε για υποθέσεις της ΠΑΕ. Μάλιστα θ΄αποχωρήσει από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας.

Άπαντες γνώριζαν πως θα υπήρχαν αντιδράσεις από πλευράς των φίλων της ομάδας και ήταν έτοιμοι γι΄αυτές τις καλοπροαίρετες κριτικές ωστόσο μετά την τοποθέτηση δημόσια αρκετών ανθρώπων που είχαν σχέση με τον σύλλογο, ο μεγαλομέτοχος φαίνεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν έξω φρενών με τοποθετήσεις, όχι από την πλευρά του κόσμου, και μάλιστα τονιζόταν ότι πρόκειται για “ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθην τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ” με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αφορά δημόσιες τοποθετήσεις ατόμων που είχαν θέση στον σύλλογο.

Η αποχώρηση του Μιχάλη Μπούση από το Ηράκλειο αφήνει ανοιχτά όλα τα δεδομένα για την παρουσία του μελλοντικά στον σύλλογο. Από την ΠΑΕ δεν διαψεύστηκε ούτε επιβεβαιώθηκε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση