HomeHL-LifestyleΤο πραγματικά… άκυρο δώρο του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον

Το πραγματικά… άκυρο δώρο του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον

Δεν της άρεσε καθόλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επιλογή του τέλειου δώρου στα αγαπημένα μας πρόσωπα, συχνά είναι δύσκολη υπόθεση. Ακόμα και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε σε αυτή τη θέση, όταν θέλησε να κάνει ένα δώρο στην αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον.

Κι απ’ ό,τι παραδέχτηκε, δεν τα κατάφερε και πολύ καλά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρίγκιπας, στο παρελθόν έκανε ένα δώρο στη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον που δεν την εντυπωσίασε ιδιαίτερα, αλλά της φάνηκε περίεργο, και όχι άδικα.

Μιλώντας στο podcast του BBC Radio 5 Live «That Peter Crouch», ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μοιράστηκε το αστείο περιστατικό, λέγοντας συγκεκριμένα: «Πήρα στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια μια φορά. Δεν με αφήνει ποτέ να το ξεχάσω αυτό». Σύμφωνα με τον δούκα του Κέιμπριτζ, το δώρο δόθηκε τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

«Τα τύλιξα. Ήταν πολύ καλά», είπε. «Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για αυτό. Έλεγα: «Όμως, αυτά είναι πραγματικά καταπληκτικά, κοίταξε πόσο μακριά μπορείς να δεις!»».

«Με κοίταζε με απορία: «Είναι κιάλια, τι συμβαίνει;» Δεν πήγε καλά» πρόσθεσε. «Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα γιατί της αγόρασα ένα ζευγάρι κιάλια».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γνώρισε την Κέιτ Μίντλετον το 2003, όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε οκτώ χρόνια αργότερα το 2011 σε μια μεγάλη τελετή στο Westminster Abbey. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ άργησε αρκετά χρόνια να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Το βασιλικό ζευγάρι, έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση