HomeHL-SportsΗλίας Πουρσανίδης: «Αν μπούμε σε ομίλους, μπορεί να αλλάξουμε γήπεδο»

Ηλίας Πουρσανίδης: «Αν μπούμε σε ομίλους, μπορεί να αλλάξουμε γήπεδο»

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στα «θέματα» που υπάρχουν στο «Γεντί Κουλέ», ενόψει της ευρωπαϊκής συμμετοχής της ομάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεταξύ των όσων αναφέρθηκαν στη σημερινή  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, ήταν και το γηπεδικό, με αφορμή την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης σημείωσε σχετικά πως «το ‘Θεόδωρος Βαρδινογιάννης’ είναι το σπίτι μας, εδώ θέλουμε να παίζουμε και για αυτό πέρυσι η ομάδα μπήκε σε ένα μεγάλο έξοδο να βελτιώσει τις συνθήκες, δημιούργησε πάρκινγκ, αναβάθμισε τις συνθήκες μέσα στο γήπεδο, να απολαμβάνει και να νιώθει όμορφα.

Πραγματικά είναι ένα γήπεδο που έχει πολλές δυσκολίες όπως και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχει να κάνει με το μέγεθος του αγωνιστικού χώρου και άλλες λεπτομέρειες.

Αν η ομάδα προχωρήσει στους ομίλους μπορεί να μην μας δώσουν άδεια να παίξουμε στο γήπεδο μας.

Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι πως μέχρι του χρόνου δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική στην Κρήτη γιατί το Παγκρήτιο θα είναι έτοιμο την επόμενη χρονιά.

Το γήπεδο μας, είναι το σπίτι μας. Το βελτιώνουμε κάθε μέρα και είναι κάποια πράγματα και πρέπει να παρθεί μια μεγάλη απόφαση.

Δεν είναι η ώρα όμως εμείς θέλουμε να συνεχίζουμε να παίζουμε εκεί», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση