HomeΕΛΛΑΔΑΚορωνοϊός – Θεοχάρης: Φοβηθήκαμε τον τουρισμό και χαλαρώσαμε εμείς οι ίδιοι

Κορωνοϊός – Θεοχάρης: Φοβηθήκαμε τον τουρισμό και χαλαρώσαμε εμείς οι ίδιοι

«Τον Ιούλιο είχαμε 15% με 20% της περσινής κίνησης, θα κλείσουμε με τις εκπτώσεις τις μειωμένες τιμές, και τα έσοδα προφανώς θα είναι λιγότερα» δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Φοβηθήκαμε τον τουρισμό και χαλαρώσαμε εμείς οι ίδιοι. Τα εργοστάσια, οι γάμοι, τα πάρτι» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας.

«Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Φοβηθήκαμε τον τουρισμό, αυστηροποιήσαμε παρά πολύ τα μέτρα του τουρισμού, και βλέπουμε παρά πολύ λίγα κρούσματα συνολικά. Έχουμε 1,3 εκατ. επισκέπτες τον Ιούλιο και είχαμε 400 περιπτώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν η αιτία της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα μας ήταν ο τουρισμός, θα είχαμε τη μεγαλύτερη αύξηση στις τουριστικές περιοχές όπως την Κρήτη και την Κέρκυρα εξήγησε.

«Τον Ιούλιο είχαμε 15% με 20% της περσινής κίνησης, θα κλείσουμε με τις εκπτώσεις τις μειωμένες τιμές, και τα έσοδα προφανώς θα είναι λιγότερα» δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού. «Στον Αύγουστο υπάρχει γενικευμένος φόβος για δεύτερο κύμα θα κρατήσει κόσμο πίσω. Σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από τον Ιούλιο» εκτίμησε ο κ. Θεοχάρης.
skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση