HomeHL-SportsΟΦΗ: Η πρόκριση του Ολυμπιακού τον ευνοεί στην Ευρώπη!

ΟΦΗ: Η πρόκριση του Ολυμπιακού τον ευνοεί στην Ευρώπη!

Ο ΟΦΗ περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό θα εξαρτηθεί και από τον Ολυμπιακό!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό θα εξαρτηθεί και από τον Ολυμπιακό! Διαβάστε, πως ο αγώνας του Ολυμπιακού, επηρεάζει τόσο τον ΟΦΗ όσο και τον Άρη.

Ο ΟΦΗ εξαιτίας της απουσίας του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν έχει δικό του συντελεστή και μπαίνει στην κλήρωση με τον εθνικό συντελεστή (5.260 βαθμούς).

Τη δεδομένη χρονική στιγμή και πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, η ομάδα της Κρήτης, βρίσκεται στους ανίσχυρους του β’ προκριματικού γύρου Europa League, έχοντας έξι ομάδες με υψηλότερη βαθμολογία στο ίδιο γκρουπ (Aarhus 5.650, Motherwell 5.575, Vaduz 5.500, Kukesi 5.500, Ανόρθωση 5.350 και Άρης (ισοβαθμία, αλλά λόγω 5ης θέσης στο πρωτάθλημα έχει προβάδισμα).

Στον ΟΦΗ θα περιμένουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γουλβς και το καλύτερο σενάριο, είναι οι “ερυθρόλευκοι” να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στους ”λύκους”. Σε αυτή την περίπτωση ο εθνικός συντελεστής θα αυξηθεί κι αυτομάτως θα διαφοροποιηθεί ανοδικά η θέση του ΟΦΗ και του Άρη.

Αντίθετα, αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τους Άγγλους, δεν θα αλλάξει τίποτα στον συντελεστή της Ελλάδας κι έτσι ο ΟΦΗ, θα θέλει επτά αποκλεισμούς «ισχυρών» από τον α’ προκριματικό γύρο για να βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της 31ης Αυγούστου.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο ΟΦΗ θα είναι στους ισχυρούς ή στους ανίσχυρους της κλήρωσης του β’ προκριματικού Europa League. Τα πάντα βρίσκονται σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού αλλά και τους αγώνες του α’ προκριματικού γύρου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 27 Αυγούστου.

novasports.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση