Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, με υπατική και αναπνευστική ανεπάρκεια, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ο 39χρονος από την Κάλυμνο που μεταφέρθηκε την Τρίτη με αεροδιακομιδή στο ΠΑΓΝΗ και ο οποίος αποτελεί, το νέο εισαγόμενο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 39χρονος νοσηλευόταν στην Ρόδο με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως πολύ σοβαρή, από την αρχή.

Οι γιατροί εξάλλου έκριναν αναγκαία την άμεση εισαγωγή του σε ΜΕΘ και τη μεταφορά του στην Κρήτη.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε, το βράδυ της Τρίτης, σε ειδική κάψουλα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, από τη Ρόδο, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Εκεί, περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που λαμβάνοντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Εντατική.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο, πότε θα αποσωληνωθεί ενώ τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, αναμένονται εντός της ημέρας

Δύο άτομα στην Εντατική

Ο 39χρονος είναι το δεύτερο άτομο που νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ. Νωρίτερα χθες, ο 70χρονος που νοσηλευόταν στην ειδική μονάδα covid-19 του ΠΑΓΝΗ παρουσίασε επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση