HomeHL-SportsΚεφάλαιο για τον ΟΦΗ ο Μιγκέλ Μεγιάδο

Κεφάλαιο για τον ΟΦΗ ο Μιγκέλ Μεγιάδο

Ο Αργεντινός χαφ παραμένει, για προσωπικούς λόγους, στο Ηράκλειο και περιμένει να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της καλοκαιρινής και ευρωπαϊκής προετοιμασίας του ΟΦΗ, καθώς από τις 10 του μηνός θα αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν. Από το περσινό ρόστερ υπάρχουν δύο εκκρεμότητες, των Λισάνδρο Σεμέδο και Μιγκέλ Μεγιάδο, αλλά κακά τα ψέμματα στο Ηράκλειο έχουν επικεντρωθεί στη δεύτερη.

Οχι πως η «πρώτη» λογίζεται ως… χαμένη, αλλά επειδή για τη συγκεκριμένη στο «Γεντί Κουλέ» καλούνται να έχουν υπομονή, να ακολουθήσουν ένα «παιχνίδι τακτικής» και… ότι βγει. Ας μείνουμε λοιπόν σε αυτή του Αργεντινού χαφ.

Τι έχουμε λοιπόν;

*Είναι ξεκάθαρη απόφαση/πρόθεση της ομάδας ο παίκτης να μείνει στο νησί, καθώς χαρακτηρίζεται, και εύλογα, κομβικός για τον άξονα του Γιώργου Σίμου.

*Με την Τσακαρίτα που διατηρεί τα δικαιώματά του υπάρχουν επαφές από καιρό. Μην ξεχνάμε πως το περασμένο καλοκαίρι οπότε ανανεώθηκε ο δανεισμός του, από τον ΟΦΗ πέτυχαν ένα πολύ καλό deal (μείωση της οψιόν σχεδόν στο ήμισυ).

*Η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μικρή, ενώ «σύμμαχος» των Κρητικών είναι η ξεκάθαρη επιθυμία του παίκτη να μείνει στον ΟΦΗ.

*Το γεγονός πως παρήλθε η προθεσμία κατάθεσης από πλευράς ΟΦΗ της οψιόν που διατηρούσε για την απόκτηση του 26χρονου χαφ (πήγε ως τις 31/7 ύστερα από την παράταση των συμβολαίων που υπήρξε), δεν σημαίνει κάτι.

Οι συζητήσεις με την ομάδα της Αργεντινής συνεχίζονται κανονικότατα και η παρέλευση του σχετικού deadline σε καμία περίπτωση δεν διαφοροποιεί τα δεδομένα.

*Ο Μεγιάδο, σημαντικότατη λεπτομέρεια, παραμένει αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο.

Η σύζυγός του είναι έγκυος και δεν επιθυμούσε να πάει στην πατρίδα του (λόγω κόπωσης αλλά και Covid-19), παρότι επίσημα το ζήτημά του δεν έχει «κλείσει». Ακόμη μία απόδειξη πως «ψηφίζει» ΟΦΗ.

Συμπέρασμα: Οι πιθανότητες παραμονής του Μεγιάδο στο «Γεντί Κουλέ» ήταν και παραμένουν στα επίπεδα του 90% με 95%.

Εκτίμηση για το πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα του: Ισως και μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά ακόμη και αν απουσιάζει από «πρώτη», δεν θα «μεταφράζεται» σε… καταστροφή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση