HomeΚΡΗΤΗΟ Μενέλαος Μποκέας για το θάνατο του Γιώργου Παλαιάκη

Ο Μενέλαος Μποκέας για το θάνατο του Γιώργου Παλαιάκη

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα θερμό συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του αγωνιστή Γιώργου Παλαιάκη απευθύνει προς την οικογένεια και τους οικείους του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, αναφέροντας:«Είναι τιμή να φεύγεις έχοντας υπηρετήσει ηρωικά την πατρίδα. Έναν τέτοιο ήρωα έχασε σήμερα το Μαλεβίζι. Η Ρογδιά αποχαιρετά περήφανη τον Γιώργο Παλαιάκη για το ταξίδι του στη γειτονιά των αγγέλων. Αγωνιστής του Ελληνο – Ιταλικού πολέμου και της Μάχης της Κρήτης, ο Γιώργος Παλαιάκης ήταν ο τελευταίος επιζών Κρητικός αγωνιστής στο μέτωπο της Αλβανίας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η μνήμη του θα παραμένει πάντα ζωντανή στον τόπο μας».

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για το θάνατο του Γιώργου Παλαιάκη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου με αφορμή το θάνατο του αγωνιστή Γιώργου Παλαιάκη με καταγωγή από τη Ρογδιά της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου, ο οποίος πολέμησε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά τη διάρκεια του Ελληνο-Ιταλικού πολέμου στην Αλβανία, αλλά και στη Μάχη της Κρήτης, συνήλθε εκτάκτως δια περιφοράς σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

· Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους του Δημάρχου Μαλεβιζίου, του Προέδρου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

· Να παραστεί εκπρόσωπος του Σώματος στην εξόδιο ακολουθία.

· Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου, του Προέδρου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

· Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση