HomeHL-9Oι διακοπές ρεύματος στο Νομό Ηρακλείου

Oι διακοπές ρεύματος στο Νομό Ηρακλείου

Από σήμερα μέχρι το Σάββατο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα ξεκινούν οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Νομό Ηρακλείου οι οποίες θα διαρκέσουν ως το Σάββατο.

Αναλυτικά:

Δευτέρα 3 Αυγούστου

Από τις 7.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Ηλιούπολη, στην οδό Φαιστού από την οδό Βύνης μέχρι την λεωφ.Παπαναστασίου μετά παρόδων.

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στη Χρυσοπηγή, στις οδούς Γράμμου και Καπετάν Μιχάλη από την οδό Αράχωβας μέχρι την οδό Μαραθώνα, Ολύμπου και Μεγ.Κωσταντίνου από την οδό Σκαλτσούνη μέχρι την οδό Ζωοδόχου πηγής και στην οδό Ζωοδόχου πηγής από την οδό Καπετάν Μιχάλη μέχρι την οδό Μεγ.Κωσταντίνου μετά παρόδων.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στον κεντρικό δρόμο, στην περιοχή από τη διασταύρωση προς Πόμπια μέχρι το κέντρο Υγείας και στις περιοχές του ΟΤΕ, της κεντρικής πλατείας Μοιρών και της πλατείας Δσκαλογιάννη, του ζαχαροπλαστείου Κλάδου και του Δημοτικού καταστήματος.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στους Κουνάβους, στη περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην είσοδο του χωριού και του κέντρου του χωριού.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στην περιοχή νότια ανατολικά της εκκλησίας του Αγ.Νεκταρίου και του παλαιού εργοστασίου Πετρακογιώργη.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στην περιοχή του Γυμνασίου Μοιρών.

Τρίτη 4 Αυγούστου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στις περιοχές των ξενοδοχείων Μαρίνα, Κάλλια beach, Αφροδίτη, της περιοχής μεταξύ ξενοδοχείων Λάβρυς και Αφροδίτη και του εργοταξίου Δαμιανάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο λιμάνι Χερσονήσου στο Σαραντάρι, στην περιοχή δυτικά του Creta marris, στις οδούς Σανουδάκη και Αγ.Παρασκευής.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Γενικά στο χωριό Γωνιές Πεδιάδος.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Στη Σταλίδα, στην περιοχή του ξενοδοχείου Κατρίν και του φούρνου Μυλωνά.

Στην Ανάληψη Χερσονήσου στην περιοχή ανάμεσα των ξενοδοχείων Europa και Stella beach.

Τετάρτη 5 Αυγούστου:

Από τις 7 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Καπετανιανά και Αγ.Ιωάννης Καπετανιανών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Παλιόκαστρο στην περιοχή των διαμερισμάτων Όναρ και Παπουτσάκη, μετά τη γέφυρα Παλαιοκάστρου.

Πέμπτη 6 Αυγούστου:

Από τις 7 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Μουρνιά, Τρεις εκκλησιές, Παράνυμφοι, Τρεις εκκλησιές και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Καστέλι, Ρουφάς, Αγ.Αντώνιος (Βρέλη),Μορώνη,Φαρί,Άνω και Κάτω Ζαρός,Λαλουμάς και στις περιοχές του κέντρου διασκέδασης Ανάκτορο, της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς, των αρχαιοτήτων Γόρτυνας,της Ι.Μ.Βορντισίου και σε όλες τις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Αμπελούζος, Μορώνι και στις περιοχές των επιχειρήσεων Φίαλ Πετ, Ζαχαριουδάκη, σκυροδέματος Σηφάκη, στις εγκαταστάσεις της σήραγγας Απομαρμά και σε όλες τις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από τις 2 έως τις 3.30 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Μορώνη, Φαρί, Άνω και Κάτω Ζαρός, Λαλουμάς.Στην Ι.Μ.Βροντισίου και σε όλες τις επιχειρήσεις φωτοβολταίκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Παρασκευή 7 Αυγούστου:

Από τις 7 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Λέντας, Δισκός, Γερόκαμπος, Τζίγκουνας, Λούτρα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στις οδούς Θεοδ.Ματθαιάκη από την οδό Καπετάν Χρήστου Μπαντουβά έως την οδό Ρωμανού Διογένη, Σωσικράτη από την οδό Ματθαιάκη έως την οδό Μακρή και στις οδούς Γουβών, Καπετάν Χρήστου Μπαντουβά, Ρωμανού Διογένη και Εμμ.Ξηρουχάκη.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές της εισόδου της Χερσονήσου στο πρατήριο υγρών καυσίμων και στη βρύση, του Γηπέδου, του Βιολογικού Καθαρισμού, του Ιατρικού Κέντρου,του ΚΕΠ – Υποθηκοφυλακείο , του Πολιτιστικού κέντρου – ΚΑΠΗ . Επίσης σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Επισκοπή στην περιοχή της εξόδου του χωριού προς το Σγουροκεφάλι.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Αϊτάνια, στην περιοχή από Σκαλάνι προς το χωριό Αϊτάνια, στην παλιά πέτρινη γέφυρα και στην πέτρινη βρύση.

Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή των οικιών Πεπονάκη και Μαυράκη Εμμ. στην παλιά εθνική οδό ανατολικά των Γουβών,πλησίον του ξενοδοχείου Ειρήνη.

Σάββατο 8 Αυγούστου:

Από τις 6 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Πλατειά Περάματα και Χρυσόστομος.

Κυριακή 9 Αυγούστου:

Από τις 6 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στις περιοχές του Συνεταιρισμού Τυμπακίου, των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη, Γιαννακάκη, Παπαδάκη, Spir pack και του θερμοκηπίου Χρσιστουλάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση