HomeHL-LifestyleΑντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ανοίγει ξανά παλιότερη υπόθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού βρίσκεται και πάλι ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού πρακτορείου AFP, που μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η υπόθεση βιασμού σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, που είχε μπει στο αρχείο την άνοιξη του 2019, ανοίγει και πάλι. Όπως έγινε γνωστό μόλις το πρωί του Σαββάτου, η εισαγγελία του Παρισιού ανέθεσε εκ νέου τη διερεύνηση της υπόθεσης σε ανακριτή.

Η έρευνα σε βάρος του ηθοποιού, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία, επανεκκίνησε έπειτα από ένσταση που κατέθεσε, ενάντια στην αρχική αρχειοθέτηση της υπόθεσης, η ενάγουσα, μια νεαρή ηθοποιός.

Η κατηγορίες βιασμού σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Η Γαλλίδα, ηλικίας περίπου 20 ετών, υποστηρίζει πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ την βίασε στο σπίτι του στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας μεταξύ 7 και 13 Αυγούστου του 2018.

Τον Ιούνιο του επόμενου έτους, η προκαταρκτική έρευνα που άνοιξε για το περιστατικό κατέληγε στο συμπέρασμα πως «έπειτα από πολυάριθμες έρευνες» δεν κατέστη εφικτή η «στοιχειοθέτηση των κατηγοριών».

Ο 71χρονος σήμερα, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία για το περιστατικό, αρνούμενος οποιαδήποτε κατηγορία. Σύμφωνα με την τηλεόραση BFMTV, ο δικηγόρος του ηθοποιού δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το άνοιγμα της υπόθεσης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση