HomeHL-LifestyleΗ ερωτευμένη κόρη του Γιώργου Παπανδρέου -Τα ταξίδια Αθήνα-Κρήτη της Μαργαρίτας

Η ερωτευμένη κόρη του Γιώργου Παπανδρέου -Τα ταξίδια Αθήνα-Κρήτη της Μαργαρίτας

Πρόσφατα τελείωσε το διδακτορικό της στη Μοριακή Βιολογία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου Μαργαρίτα ζει τον τελευταίο χρόνο τον έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Νίκου.

Παρότι Μαργαρίτα Παπανδρέου και Νίκος ζουν σε διαφορετικά μέρη, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού στην Κρήτη και ο σύντροφός της στην Αθήνα, φροντίζουν να ξεκλέβουν χρόνο για να περνούν χρόνο μαζί, κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Οπως συνέβη και το προηγούμενο ΣΚ όταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου βρέθηκε στην Αθήνα για να δει τον σύντροφό της αλλά και για να παραβρεθεί στο Συμπόσιο της Σύμης που διοργανώνει ο πατέρας της Γιώργος Παπανδρέου και φέτος διεξήχθη στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών αντίστοιχα ο σύντροφός της ξεκλέβει χρόνο και ταξιδεύει συχνά ως την Κρήτη για να συναντήσει την Μαργαρίτα. Οπως πρόσφατα που ταξίδεψε ως το νησί και παραβρέθηκαν μαζί σε πάρτι με… vintage θέμα.

Το ζευγάρι σχεδιάζει τώρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο οικογενειακό σπίτι του συντρόφου της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην Πελοπόννησο.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου πρόσφατα τελείωσε το διδακτορικό της στη Μοριακή Βιολογία στην Κρήτη. «Θέλει πρώτα να κάνει τις διακοπές της και στη συνέχεια να αποφασίσει τι θα κάνει όσο αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια», σχολιάζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/i-eroteymeni-kori-toy-giorgoy-papandreoy-margarita

Διαφήμιση
Διαφήμιση