HomeHL-LifestyleLa Casa de Papel: Πέμπτος και τελευταίος κύκλος για τη σειρά

La Casa de Papel: Πέμπτος και τελευταίος κύκλος για τη σειρά

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο τέλος της φτάνει η «τέλεια ληστεία» καθώς το Netflix ανακοίνωσε ότι έρχεται ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος του «La Casa De Papel», μιας σειράς του Άλεξ Πίνα σε παραγωγή Vancouver Media. Το τελευταίο μέρος θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 3 Αυγούστου. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία ενώ αναμένεται να κάνουν την είσοδό τους νέα πρόσωπα.

https://www.youtube.com/watch?v=pVzSKOpEdYU&feature=emb_logo

«Η ληστεία φτάνει στο τέλος». Με αυτό το tweet το Netflix ανακοίνωσε την έλευση του τελευταίου κύκλου, ποστάροντας παράλληλα μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται μια σπασμένη μάσκα, πεταμένη στο χώμα. Μια φωτογραφία που αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα έχουμε «happy end».

732819_b349a3aa0c-934d81c6a279e55d

«Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του ‘’La Casa de Papel’’. Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία επίπεδα, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν», έγραψε ο Άλεξ Πίνα, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Netflix. Ωστόσο δεν αποκάλυψε περισσότερα, κρατώντας σε αγωνία τους φανατικούς της σειράς που μετρούν αντίστροφα για τον νέο κύκλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση