HomeHL-SportsΣυζήτηση Αυγενάκη-Super League για κόσμο στα γήπεδα!

Συζήτηση Αυγενάκη-Super League για κόσμο στα γήπεδα!

Έγινε κι αυτό! Την ημέρα που αποφασίστηκε καθολική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και νέα σειρά μέτρων, η Σούπερ Λίγκα κατέθεσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη το πλάνο με κόσμο που προτείνει για την επόμενη σεζόν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε έξαρση βρίσκεται η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας και λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα, όμως τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο επιστροφής, έστω λίγων, φιλάθλων στα γήπεδα.

Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της Super League αποτελούμενη από τον πρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη, την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο γιατρό για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Ξενοφών Ρούσση και τα μέλη της Επιτροπής Κώστα Καραπαπά, Ηλία Πουρσανίδη, Σωτήρη Μάρκου, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να τους αναλύσουν το νέο και πιο καταρτισμένο σχετικό πλάνο της διοργανώτριας αρχής.

Στο οποίο εμπεριέχονται αναλυτικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που σκοπεύει η λίγκα να ακολουθήσει, εφόσον φυσικά πάρει την αντίστοιχη έγκριση.

Η συζήτηση θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες και στο άμεσο διάστημα, μόλις παράλληλα ολοκληρωθεί και το εξιδεικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η SL.

Παράλληλα συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη στήριξη του επαγγελματικού αθλητισμού, όπως π.χ. η μείωση στον ΦΠΑ στα εισιτηρίων και στη φορολογία των συμβολαίων των προπονητών, ώστε να φτάσουν στα επίπεδα των αθλητών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση