HomeHL-Lifestyle«Αναρχία στη βασιλική οικογένεια»: Μετά τον Χάρι προσωπική επανάσταση και από τον Γουίλιαμ

«Αναρχία στη βασιλική οικογένεια»: Μετά τον Χάρι προσωπική επανάσταση και από τον Γουίλιαμ

Παρόλα αυτά ο 38χρονος πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι σε κάποια στιγμή έσπασε το πρωτόκολλο όταν βγήκε εκτός εαυτού και… έγραψε ένα Tweet στον λογαριασμό του Κένσιγκτον Ρόγιαλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αφού μάθαμε για τους κρυφούς λογαριασμούς του πρίγκιπα Xάρι στα κοινωνικά δίκτυα τώρα λίγες ημέρες αργότερα μάθαμε και τι ήταν αυτό που έκανε τον Ούιλιαμ να γράψει στο Twitter.

Μπορεί οι ρόγιαλς να διατηρούν λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους διαχειρίζονται οι ίδιοι.

Παρόλα αυτά ο 38χρονος πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι σε κάποια στιγμή έσπασε το πρωτόκολλο όταν βγήκε εκτός εαυτού και… έγραψε ένα Tweet στον λογαριασμό του Κένσιγκτον Ρόγιαλ.

Μιλώντας στο Peter Crouch Podcast τις προάλλες αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο. Όπως είπε για όλα φαίνεται να ευθύνεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Liverpool και της Barcelona. Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας δήλωσε «Όταν η Liverpool έπαιξε αυτό τον υπέροχο αγώνα ενάντια στην Barcelona, έχασα τον έλεγχο από τον ενθουσιασμό μου, άρπαξα αυτό το πράγμα, το Twitter και απλά έκανα ένα post. Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας. Έμεινα άφωνος πραγματικά. Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες ποδοσφαίρου που έχω δει ποτέ.»

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση