HomeHL-9Κανένα ίχνος του αγνοούμενου στην Ιεράπετρα – Νέα έκκληση από την κόρη του

Κανένα ίχνος του αγνοούμενου στην Ιεράπετρα – Νέα έκκληση από την κόρη του

«Ας κάνουμε μία προσευχή να βρεθεί ο δικός μου μπαμπάς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία νέα έκκληση προς τους Ιεραπετρίτες προχώρησε η κόρη του 81χρονου  Βαγγέλη Τζουβελέκα, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το βράδυ της Ιεράετρας.

Η ίδια με νέα ανάρτησή της στο facebook αναφέρει: «Ας κάνουμε μια προσευχη όλοι… Να βρεθεί ο δικός μου μπαμπάς…. Είναι άδικο …. Ξανακάνω μια έκκληση για να κοιτάξουμε όλοι παντου… Και στο δρόμο για φράγμα Ιεραπετρας στο δρόμο του Μιχαήλ Αρχάγγελου είναι κοντά στην παραλια που έκανε μπάνιο και χαθηκε … Σε αυτόν τον δρόμο πιο μέσα μένει η αδερφή του».


Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι επίσημες έρευνες των αρχών έχουν σταματήσει καθώς βάση πρωτοκόλλου μεγάλες επιχειρήσεις οι αρχές πραγματοποιούν για τρεις συνολικά ημέρες.

Ωστόσο, ακόμα και σήμερα – μετά το πέρας των επίσημων ερευνών – τόσο σκάφη του λιμενικού όσο και άνδρες της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής προχωρούν σε μεμονωμένες έρευνες.

Την ίδια ώρα οι εθελοντές διασώστες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής με αμείωτο ενδιαφέρον αναζητούν τον 81χρονο.

ierapetra6

Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του 81χρονου

Πριν λίγες ημέρες η κόρη του 81χρονου προχώρησε σε ανάρτηση στο facebook ζητώντας από τους κατοίκους της περιοχής να ψάξουν σε αποθήκες και διάφορα άλλα μέρη ώστε να βρεθεί ο πατέρας της.

«Κάνω έκκληση σε όλους που έχουν χωράφια αποθήκες στέρνες παλιά εγκαταλειμμένα σπίτια να πάνε να τα ελέγξουν… Βοηθήστε μας να τον βρούμε… Ζωντανό η νεκρό…» ανέφερε η Εμμανουέλα Τζουβαλέκα.

Το χρονικό

Οι έρευνες ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όπου έγινε η καταγγελία εξαφάνισης του ηλικιωμένου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το απόγευμα της Παρασκευής ο 81χρονος Βαγγέλης έφυγε με το μηχανάκι του από το σπίτι του κι από τότε εξαφανίστηκε. Η κόρη του απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή του ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι βρέθηκαν τα ρούχα του ηλικιωμένου, στην παραλία του Αλμυρού. Επίσης εντοπίστηκε το κλειδί της μηχανής στην παραλία, και η μηχανή που οδηγούσε, επίσης κοντά στο σημείο της εξαφάνισης του.

lost-tzouvelekas

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του ο ηλικιωμένος  είχε αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα άνοιας.

Μάλιστα, η οικογένειά του απευθύνει έκκληση για όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εξαφάνισή του εκδόθηκε και silver alert.

Διαφήμιση
Διαφήμιση