HomeHL-9Στο ξενοδοχείο καραντίνας στον Άγιο Νικόλαο η αλλοδαπή από την Ιεράπετρα

Στο ξενοδοχείο καραντίνας στον Άγιο Νικόλαο η αλλοδαπή από την Ιεράπετρα

Η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών της 53χρονης συνεχίζεται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Συναγερμός σήμανε το πρωί στον Άγιο Νικόλαο καθώς η γυναίκα που διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό στην Ιεράπετρα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας στον Άγιο Νικόλαο, φέρεται να το…έσκασε για λίγο από εκεί. Πρόκειται για το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη, την 53χρονη από τη Δομινικανή Δημοκρατία η οποία μένει μόνιμα στην Αττική και έκανε διακοπές στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα ωστόσο με την ΑΝΑΤΟΛΗ, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο στις 3 τα ξημερώματα, βρίσκεται στο δωμάτιο της και δεν έχει κάποια αρνητική εξέλιξη η υγεία της.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος στο ξενοδοχείο, τόσο για τους διαμένοντες όσο και για επισκέπτες. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πόρτα εισόδου είναι κλειδωμένη και οποιαδήποτε κίνηση (φαγητό, εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, γιατρός κ.α.) γίνεται με έλεγχο του υπευθύνου της μονάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών της 53χρονης συνεχίζεται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάποιο θετικό δείγμα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση