HomeΚΡΗΤΗΑναδιανομή προϊόντων από τον Δήμο Γόρτυνας

Αναδιανομή προϊόντων από τον Δήμο Γόρτυνας

Σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Παρασκευή 31/7/2020, από τις 09:00 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα διενεργηθεί αναδιανομή προϊόντων (είδη παντοπωλείου) στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή σε ωφελούμενους που εντάσσονται στην παράταση του Μαΐου 2020, λόγω του Covid-19, επίσης από τις 09:00 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους το Βιβλιάριο Υγείας ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.

Σημειώνεται ότι, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας, με βάση την ώρα προσέλευσής τους στο σημείο διανομής.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης για το γνήσιο της υπογραφής.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση