HomeΚΟΣΜΟΣΆγρια δολοφονία: 20χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του επειδή τον έστειλε για ύπνο

Άγρια δολοφονία: 20χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του επειδή τον έστειλε για ύπνο

Oμολόγησε τον ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα της μητέρας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 20χρονος άνδρας στο Big Lake των ΗΠΑ συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες εν ψυχρώ δολοφονίας της ίδιας του της μητέρας. Ο άνδρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα της μητέρας του.

Σύμφωνα με κατηγορίες που κατατέθηκαν στην κομητεία Sherburn, ο Eric Jordahl αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες δολοφονίας δευτέρου βαθμού σε σχέση με το περιστατικό της 23ης Ιουλίου. Ο πατέρας του κάλεσε τις Αρχές λίγο μετά τις 9 π.μ., αναφέροντας ότι ο γιος του, του είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον γιο καλυμμένο με αίμα. Οι αξιωματικοί βρήκαν το πτώμα του θύματος, την 62χρονη Ρόσαλι Τζόνσον, σε ένα υπνοδωμάτιο στο υπόγειο. Η αστυνομία είπε ότι είχε προφανές τραύμα στο πρόσωπο. Η Τζόνσον διορίστηκε το 2019 ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Big Lake.

Ο δράστης παραδέχτηκε ότι πήγε στο υπνοδωμάτιο της μητέρας του το βράδυ. Όταν του είπε να επιστρέψει στον ύπνο του, την γρονθοκόπησε επανειλημμένα. Έπειτα έφυγε, ανέβηκε στον επάνω όροφο, πήρε ένα μαχαίρι και επέστρεψε στο δωμάτιό της. Στην κατάθεσή του περιέγραψε ότι στη συνέχεια την μαχαίρωσε πολλές φορές. Ο πατέρας του κάλεσε αργότερα την αστυνομία όταν επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά. Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία κατέληξε ότι η Τζόνσον υπέστη έντονο και αμβλύ τραύμα με μεγάλη δύναμη, τόσο στο κεφάλι όσο και το σώμα της. Ο ιατροδικαστής είπε ότι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τα οδοντιατρικά αρχεία του θύματος για να την αναγνωρίσουν. Εάν καταδικαστεί, ο 20χρονος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 40 ετών ανά κατηγορία δολοφονίας.

Πηγή: CBS

Διαφήμιση
Διαφήμιση