HomeΕΛΛΑΔΑΤσιάρας για ηχογραφήσεις: Να κληθούν και πολιτικά πρόσωπα

Τσιάρας για ηχογραφήσεις: Να κληθούν και πολιτικά πρόσωπα

Τι είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την άποψη ότι πρέπει να κληθούν πολιτικά πρόσωπα για εξηγήσεις αναφορικά με την περίοδο των ηχογραφήσεων, εξέφρασε ο Κώστας Τσιάρας.

 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στις ηχογραφήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα εστιάζοντας και στην ουσία της υπόθεσης: «Πρέπει επιτέλους να βάλουμε ένα πλαίσιο στο θέμα της χρήσης τέτοιων αποδεικτικών μέσων (ηχογραφήσεων)» τόνισε ο κ. Τσιάρας προσθέτοντας: «δεν θα μπω στον πειρασμό να εξηγήσω με δικονομικούς όρους αν όλα αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα, μπορούν ή όχι να χρησιμοποιηθούν, ανάλογα με την οπτική που το βλέπει κανείς, ή με τη διάσταση που θέλει να δώσει».

Αναφορικά με το πολιτικό ζήτημα της υπόθεσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι είναι υποχρεωμένοι οι εμπλεκόμενοι σ` αυτές τις διαδικασίες και τα πολιτικά πρόσωπα που είχαν κομβικό ρόλο όλη την προηγούμενη περίοδο, να κληθούν και να δώσουν εξηγήσεις. «Διότι μη μου πείτε, ότι η ουσία -ας πούμε για το Μάτι- είναι στο αν έπρεπε ή όχι να υπάρχει αυτό το αποδεικτικό υλικό και όχι μια εγκληματική προσπάθεια συγκάλυψης παραλείψεων και γεγονότων που ξέρουμε ότι κόστισαν τη ζωή σε 102 συμπολίτες μας» σχολίασε ο κ. Τσιάρας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση