HomeHL-9Ιεράπετρα: Η έκκληση της κόρης του αγνοούμενου

Ιεράπετρα: Η έκκληση της κόρης του αγνοούμενου

Συνεχίζονται οι έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκκληση σε όσους έχουν περιουσίες κοντά στην περιοχή όπου χάθηκε ο 81χρονος Βαγγέλης Τζουβελέκας απευθύνει η κόρη του.

«Κάνω έκκληση σε όλους που έχουν χωράφια αποθήκες στέρνες παλιά εγκαταλειμμένα σπίτια να πάνε να τα ελέγξουν… Βοηθήστε μας να τον βρούμε… Ζωντανό η νεκρό… » αναφέρει με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Εμμανουέλα Τζουβαλέκα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 81χρονου παραμένουν άκαρπες.

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον από σκάφη του λιμενικού, πυροσβέστες, αστυνομία αλλά και εθελοντές – όπως το ΕΔΙΚ Ιεράπετρας – που «χτενίζουν» κάθε σπιθαμή της ξηράς στην παραλία του Αλμυρού αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Το χρονικό

Οι έρευνες ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όπου έγινε η καταγγελία εξαφάνισης του ηλικιωμένου και συνεχίζονται μέχρι και αυτήν την ώρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το απόγευμα της Παρασκευής ο 81χρονος Βαγγέλης έφυγε με το μηχανάκι του από το σπίτι του κι από τότε εξαφανίστηκε. Η κόρη του απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή του ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι βρέθηκαν τα ρούχα του ηλικιωμένου, στην παραλία του Αλμυρού. Επίσης εντοπίστηκε το κλειδί της μηχανής στην παραλία, και η μηχανή που οδηγούσε, επίσης κοντά στο σημείο της εξαφάνισης του.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του ο ηλικιωμένος είχε αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα άνοιας.

Μάλιστα, η οικογένειά του απευθύνει έκκληση για όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εξαφάνισή του εκδόθηκε και silver alert.
lost-tzouvelekas-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση