HomeΚΡΗΤΗΣτο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου ο Μενέλαος Μποκέας για την αξιοποίηση έκτασης στο Σκαφιδαρά

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου ο Μενέλαος Μποκέας για την αξιοποίηση έκτασης στο Σκαφιδαρά

Προκειμένου να αδειοδοτηθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου του Αλμυρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας για το θέμα τόσο της άρσης όσο και παραχώρησης νέας έκτασης στην περιοχή του Σκαφιδαρά Γαζίου, για την οποία κατέθεσε αίτημα που αφορά σε τμήμα τεσσάρων περίπου στρεμμάτων.

Όπως ανέφερε ο Μενέλαος Μποκέας η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου δρομολογεί τις αναγκαίες διαδικασίες προκειμένου να αδειοδοτηθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου του Αλμυρού, ούτως ώστε η ιστορική ομάδα που φέτος αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία να είναι σε θέση να φιλοξενεί αγώνες στο γήπεδό της. Για το σκοπό αυτό είναι αναγκαία η παραχώρηση τμήματος του οικοπέδου στο Σκαφιδαρά, πλησίον του γηπέδου. Παράλληλα στο αιτούμενο τμήμα της έκτασης η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου προτίθεται να δημιουργήσει δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής, προσφέροντας υπηρεσίες προς όφελος των δημοτών. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου χαρακτήρισε το στόχο δημιουργίας δημοτικών αθλητικών υποδομών ως ζωτικής σημασίας για την περιοχή και τους κατοίκους του Μαλεβιζίου, καθώς μέχρι σήμερα ο Δήμος δε διαθέτει ανάλογες εγκαταστάσεις για τους δημότες του.

Στο αίτημα του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα υπήρξε θετική ανταπόκριση από το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κατέθεσε και εγγράφως το αίτημα στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί άμεσα. Το αίτημα παραχώρησης θα έρθει ενώπιον επόμενης συνεδρίασης, αφού διευκρινιστούν οι ανάλογες τεχνικές και νομικές λεπτομέρειες, όπως ανέφερε τόσο ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός όσο και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την καταγραφή και αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας Ηρακλείου Μανώλης Βασιλάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση