HomeHL-SportsSuper League: Θέλουν να μείνουν 14, απέρριψαν την αναδιάρθρωση

Super League: Θέλουν να μείνουν 14, απέρριψαν την αναδιάρθρωση

Αυτή είναι η πρόταση της διοργανώτριας προς την ΕΠΟ με μοναδική αντίθετη άποψη από τον Πανιώνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν αποδέχθηκαν την πρόταση αναδιάρθρωσης οι ομάδες της Super League, οι οποίες αποφάσισαν με ψήφους 13-1 (μειοψήφισε ο Πανιώνιος) να διατηρήσουν το υπάρχουν format διεξαγωγής.

Έτσι, το… μπαλάκι πηγαίνει στην ΕΠΟ, με τον Πανιώνιο να εναποθέτει εκεί τις ελπίδες του για παραμονή στην κορυφαία κατηγορία.

Επιπλέον, επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6, όχι όμως και για τις 7-14, καθώς αναμένεται η απόφαση για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, στην οποία εμπλέκεται η Ξάνθη.

Συνολικά, πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

«Ομόφωνα επικυρώθηκαν η βαθμολογία για τις θέσεις 1 έως 6 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, καθώς και οι βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 της Super League.

Η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, θα επικυρωθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως συσταθεί επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρo Δ.Σ. της Super League και θεσμικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητος Αθ., ΟΦΗ, Ολυμπιακός, για την προετοιμασία αναλυτικού πρωτοκόλλου επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τη διατύπωση συγκεκριμένων μέτρων ουσιαστικής στήριξης του Ποδοσφαίρου από τις επιπτώσεις της πανδημίας, προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγων. περιόδου 2019-2020, να αντιταχθεί στην αναδιάρθρωση και να εμμείνει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος με 14 ομάδες, κατά πιστή τήρηση της Προκήρυξης.

Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Super League δε γίνει σεβαστή από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα ότι δε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Super League αγων. περιόδου 2020-2021 και δε θα καταθέσει Προκήρυξη.

Επελέγη η εταιρεία InStat ως ανάδοχος για τη συλλογή και την ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.

Εγκρίθηκε η σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την εταιρεία INTERWETTEN.

Επελέγη η εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών, αγωνιστικών περιόδων 2020-21 και 2021-22».

Διαφήμιση
Διαφήμιση