HomeHL-9Στην Αθήνα για χειρουργείο ο 41χρονος που μαχαίρωσαν στο Ρέθυμνο

Στην Αθήνα για χειρουργείο ο 41χρονος που μαχαίρωσαν στο Ρέθυμνο

Ο ίδιος επέλεξε να μην χειρουργηθεί στο νοσοκομείο της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα αναμένεται να μεταφερθεί ο 41χονος άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε με μαχαίρια κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ίδιος τα ξημερώματα της Κυριακής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλευόταν έως χθες.

«Ο 41χρονος ήρθε στα ΤΕΠ του νοσοκομείου με σοβαρό τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να χειρουργηθεί ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε πως την επέμβαση ήθελε να την κάνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΚΑΤ. Με δική του ευθύνη αποφάσισε και αποχώρησε από το νοσοκομείο με σκοπό να πάει στην Αθήνα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Λευτέρης Μαρκάκης.

Το αιματηρό περιστατικό

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν δύο άτομα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους λογοφέρανε σε καφενείο της περιοχής. Τα αίματα άναψαν και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.

Ο 41χρονος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και μπήκε στη μέση για να τους σταματήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί με μαχαίρι στα χέρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση