HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

07:30 – 10:30 Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00 – 10:00 Στο Καμαράκι στην οδό Καζαντζάκη από την οδό 1770 μέχρι τν οδό Γιαμαλάκη και στην οδό Γιαμαλάκη απο την οδό Αποκορώνου μέχρι την οδό Δωιράνης.

08:00 – 15:00 Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή μεταξύ των ξενοδοχείων Αφροδίτη και Λαύρης και των νεοανεγειρόμενων κατοικιών Δαμιανάκη.

12:00 – 15:00 Στη λεωφ.Κνωσού από την οδό Βορεάδη εώς την οδό Γερουλάνου.

Νομός Χανίων

08:00 – 15:00 Στη Νέα Χώρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Πάρκου, οδοί Μελετίου Μεταξάκη, Μελετίου Πηγά, Γεράσιμου Παρδαλη, Πατρ. Γεράσιμου, Πατρ. Ιωανικιου, Αγίου Κωνσταντίνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση