HomeHL-Culture«Στο σφυρί» κινηματογραφικά αυτοκίνητα των Μπραντ Πιτ και Ντι Κάπριο

«Στο σφυρί» κινηματογραφικά αυτοκίνητα των Μπραντ Πιτ και Ντι Κάπριο

Που οδηγούσαν στην ταινία «Once Upon a Time… in Hollywood»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «Once Upon a Time… in Hollywood» θα πωληθούν σε δημοπρασία μαζί με άλλα αναμνηστικά από κινηματογραφικά πλατό του Χόλυγουντ.

sto-sfuri-kinimatografika-autokinita-ton-mprant-pit-kai-leonarnto-nti-kaprio-1

Η δημοπρασία θα διοργανωθεί στις 26 και 27 Αυγούστου από την Prop Store, εταιρεία που συγκεντρώνει κινηματογραφικά κοστούμια και σκηνικά, με έδρα το Λονδίνο και το Λος Άντζελες.

sto-sfuri-kinimatografika-autokinita-ton-mprant-pit-kai-leonarnto-nti-kaprio-2

Ο Κλιφ Ρουθ, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Μπραντ Πιτ στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, οδηγεί ένα μπλε Volkswagen Karmann Ghia, το οποίο εκτιμάται ότι θα πωληθεί έναντι 20.000 – 30.000 ευρώ. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εμφανίζεται στην ταινία ως Ρικ Ντάλτον και το αυτοκίνητό του που οδηγεί ο «σοφέρ» του, Μπραντ Πιτ, είναι μία κίτρινη Cadillac Coupe de Ville, η οποία αναμένεται να πωληθεί 45.000 έως 55.000 ευρώ.

sto-sfuri-kinimatografika-autokinita-ton-mprant-pit-kai-leonarnto-nti-kaprio-3

Στην ίδια δημοπρασία θα πωληθεί, ακόμα, ένα κράνος που φορούσε ο Τομ Κρουζ στο Top Gun σε τιμή 50.000-70.000 δολάρια και τα γάντια του μποξ που χρησιμοποίησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο Rocky στην τιμή των 12.000 – 16.000 δολαρίων.

sto-sfuri-kinimatografika-autokinita-ton-mprant-pit-kai-leonarnto-nti-kaprio-4

Ένα μοντέλο μήκους 3.352 μέτρων του διαστημόπλοιου Nostromo από την ταινία Alien είναι το πιο ακριβό αντικείμενο της δημοπρασίας, καθώς η τιμή του εκτιμάται στα 300.000 έως 500.000 δολάρια.

naftemporiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση