HomeHL-9Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο – Δεύτερο 24ωρο ερευνών

Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο – Δεύτερο 24ωρο ερευνών

Με το πρώτο φως τις ημέρας έπιασαν… δουλειά τα σωστικά συνεργεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του 81χρονου  Βαγγέλη Τζουβελέκα, τα ίχνη του οποίου αναζητούνται από το βράδυ της Παρασκευής στην Ιεράπετρα.

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι έρευνες από σκάφη του λιμενικού, πυροσβέστες, αστυνομία αλλά και εθελοντές – όπως το ΕΔΙΚ Ιεράπετρας – που «χτενίζουν» κάθε σπιθαμή της ξηράς στην παραλία του Αλμυρού αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Οι έρευνες ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όπου έγινε η καταγγελία εξαφάνισης του ηλικιωμένου και συνεχίζονται μέχρι και αυτήν την ώρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το απόγευμα της Παρασκευής ο 81χρονος Βαγγέλης έφυγε με το μηχανάκι του από το σπίτι του κι από τότε εξαφανίστηκε. Η κόρη του απευθύνθηκε στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή του ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι βρέθηκαν τα ρούχα του ηλικιωμένου, στην παραλία του Αλμυρού. Επίσης εντοπίστηκε το κλειδί της μηχανής στην παραλία, και η μηχανή που οδηγούσε, επίσης κοντά στο σημείο της εξαφάνισης του.

ierapetra6

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του ο ηλικιωμένος  είχε αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα άνοιας.

Μάλιστα, η οικογένειά του απευθύνει έκκληση για όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εξαφάνισή του εκδόθηκε και silver alert.

lost-tzouvelekas

Διαφήμιση
Διαφήμιση