HomeHL-9Αρκετές και αυτή τη βδομάδα οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Αρκετές και αυτή τη βδομάδα οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 26 Ιουλίου:

Από τις 5 τα ξημερώματα έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο κεντρικό και ανατολικό τμήμα Μαλλίων, (εκτός της οδού προς παραλία και της περιοχής Αγ.Πνεύμα), στις αρχαιότητες Μαλλίων, στην περιοχή Αγ.Βαρβάρας στο Σίσι, συμπεριλαμβανωνμένων των επιχειρήσεων Ζαμπαζολιά, Ζωγραφάκη, Μιχαλάκη, Κρητικής εταιρίας εμφιάλωσης, Σαπουνάκη, πλυντηρίων Χατζάκη και Κριτσωτάκη καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 9 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στην Αλικαρνασσό στην περιοχή του καταυλισμού των Τσιγγάννων, στις εγκαταστάσεις των Ραντάρ των Δύο Αορακίων και στη ΒΙΠΕ Η στις οδούς Ρ από την επιχείρηση ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ έως την οδό Β στην οδό Γ από την οδό Ρ έως την οδό Ι, στην οδό Β από την οδό Ρ έως την οδό Θ και στην οδό Ι από οδό Β έως την οδό Γ περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΒΑΚΑΡ, Βασιλάκη, Μιχαλάκη, ΑΚΕΚ, Κυριακάκη, Φαιστός, Κονιόρδου, Χαριτάκη, Ευροπάκ, Ξυλοτεχνικής, Σταυρακαντωνάκη, Μαλιαρού, Σακαλή, Σαβοϊδάκη, Κρεταλ, Αναγνωστούδη και Τοσκούδη. Επίσης στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στην οδό Γ.

Από τις 11.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕΗ στην εκκλησία των Αγ.Πάντων και στην οδό Γ.Επίσης στην οδό Θ από οδό Κ έως οδό Γ, οδό Α από Ε έως οδό Β.Επίσης στην οδό Ε περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Κοπιδάκη, Κοντάκη, Βούλγαρη, Δετοράκη, Καβάλη, Χανιωτάκη, Κάντια Πλάστ, Βαϊραμάκη, Κορνελάκη, Βασιλείου, Καράντζη, Coca cola, Ευρωοπέτ, Ένωση Σουλτανοπαραγωγών, Πασπάτη, Γιαμπαζολιά. Επίσης στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου και του Αστυνομικού Μεγάρου στη ΒΙΠΕΗ.

Δευτέρα 27 Ιουλίου:

Από τις 7.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:  Στο Καμαράκι στην οδό Καζαντζάκη από την οδό 1770 μέχρι τν οδό Γιαμαλάκη και στην οδό Γιαμαλάκη απο την οδό Αποκορώνου μέχρι την οδό Δωιράνης.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κάτω Γούβες στην περιοχή μεταξύ των ξενοδοχείων Αφροδίτη και Λαύρης και των νεοανεγειρόμενων κατοικιών Δαμιανάκη.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Κνωσού από την οδό Βορεάδη εώς την οδό Γερουλάνου.

Τρίτη 28 Ιουλίου:

Από τις 7.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Σίβα, Λύσταρος, Καλοί Λιμένες, Αγ.Μάρκος ,στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΣΕΚΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αγ.Πελαγία, στην περιοχή της καφετέριας Αρμός, πλησίον της παραλίας.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στους Κουνάβους, στη περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην είσοδο του χωριού και του κέντρου του χωριού.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αμμουδάρα στην περιοχή της επιχείρησης Bravo, στην οδό Αμφυτρίτης.

Δήμος Ηρακλείου: Στο δρόμο προς τον οικισμό Μαλαδών, μετά την επιχείρηση Στάμα, αριστερά στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Παντελεήμονα.

Τετάρτη 29 Ιουλίου:

Από τις 6 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στη θέση Αφραθιάς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Στόλοι, στην περιοχή του αντλιοστασίου Αντωνάκη.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Στόλοι Δ.Γόρτυνας, στην περιοχή του ελαιουργείου Γενιτσαρίδη.

Πέμπτη 30 Ιουλίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Γιόφυρο, στον Ξεροπόταμο, στις οδούς Ταϋγέτου, Πατσίδερου, Υμητού Ζήκου Γάκη και Δελαπόρτα.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου:Στη Γιόφυρο, στις οδούς Χριστομιχαλη Ξυλούρη από τις σχολές ΟΑΕΔ μέχρι την οδό Παπαγιάννη Σκουλά και στις οδούς Αγ.Νίκωνος Σαρπιδώνος, Κρανιωτάκη, Γαρεφαλάκη καθώς επίσης και στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολών ΟΑΕΔ.

Παρασκευή 31 Ιουλίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στην οδό ΕΟΚ από την οδό Αναγεννήσεως μέχρι την οδό Ψυχάρη και στην οδο Παλαιοκάππα από την οδό Ικτίνου μέχρι την οδό ΕΟΚ.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό, στις οδούς Ηροδότου από την οδό 1922 μέχρι την οδό Ορακίων μετά παρόδων, Ορακίων από την οδό Ηροδότου μέχρι την οδό Σταδίου και στις οδούς 1922 και Μωραϊτη από τη οδό Ηροδότου μέχρι την οδό Σταδίου.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές στην οδό Ερυθραίας από την οδό Αθηνών μέχρι την οδό Φωτάκη, Ηγουμενίτσας από την οδό Αγρινίου μέχρι την οδό Σέργιου Κυβέλης μετά παρόδων και στην οδό Σέργιου Κυβέλης.

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Κατσαμπά, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Δημητρίου και στην λεωφ.Ικάρου από την οδό Κανάρη μέχρι τη λεωφ.Καζαντίδη

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Ερυθραίας από την οδό Διλβόη μέχρη την οδό Ευμαθείου μετά παρόδων.Στην οδό Διλβόη από την οδό Ερυθραίας μέχρι την λεωφ.Κνωσού.Επίσης στην οδό Νεόφυτος Βαρδαλάς.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό, στην περιοχή των πρώην σφαγείων και της εκκλησίας του Αγ.Νεκταρίου, στις οδούς Θεοτοκοπούλου, Μινωταύρου, Καζαντζάκη και Ελ.Βενιζέλου.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στον Αγ.Ιωάννη, στη θέση Κεφάλα, στις οδούς Πανδάρεω, Αντ.Φακάρου, και Πλούτου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση