HomeHL-9Είπαν το τελευταίο αντίο σε μητέρα και κόρη μετά το τραγικό τροχαίο

Είπαν το τελευταίο αντίο σε μητέρα και κόρη μετά το τραγικό τροχαίο

Διασωληνωμένος στην Εντατική ο 69χρονος πατέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί συγγενείς και φίλοι στην 60χρονη Ιωάννα Γοναλάκη και την 29χρονη κόρη της Μαρία, θύματα του τροχαίου δυστυχήματος όπου πέθανε .. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη, μέσα σε κλίμα πόνου και θλίψης, στις 11.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, στα Χανιά.

Την ίδια ώρα ο 69χρονος πατέρας που επίσης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τροχαίου και δε γνωρίζει τις τραγικές απώλειες, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Είναι διασωληνωμένος, σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

ikona_viber_2020-07-25_13-23-48

Aποχαιρέτησαν την αγαπητή εκπαιδευτικό

Οι εκπαιδευτικοί των Χανίων, αποχαιρετησαν την 29χρονη συνάδελφο τους. Σε σχετική ανακοίνωση τους αναφέρουν:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων για τον άδικο χαμό της αγαπητής αναπληρώτριας συναδέλφου μας Στρατουδάκη Μαρίας, αποφασίζει ομόφωνα:

Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατό της στους οικείους της.

Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να καταθέσει στην ΕΛΕΠΑΠ χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη της.

Το διοικητικό συμβούλιο εύχεται δύναμη και κουράγιο στους οικείους της».

Μέσα σε μία στιγμή χάθηκαν δύο ζωές

Μία στιγμή ήταν αρκετή για να κοπεί το νήμα της ζωής σε δύο ανθρώπους που ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

Η 60χρονη Ιωάννα ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια του τροχαίου ενώ η 29χρονη κόρη της, Μαρία, άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο Χανίων.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 29χρονη με συνοδηγό τον 69χρονο πατέρα της και επιβάτη στο πίσω κάθισμα την 60χρονη μητέρα της κινούνταν στον ΒΟΑΚ στα Χανιά.

Στο ύψος του Καλαμιού ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένας άντρας με την 8χρονη εγγονή του, ξέφυγε της πορείας του και πέρασε στην αντίθετη κατεύθυνση όπου για κακή τύχη βρισκόταν το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη αλλά και σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι τραυματίες στα συντρίμμια.

Χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής η οποία επιχείρησε στο σημείο και απεγκλώβισε τους ανθρώπους παραδίδοντάς τους στο ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς για την 60χρονη Ιωάννα ήταν πλέον πολύ αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τόσο τη σορό της όσο και τους δύο τραυματίες και τους μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων.

Η 29χρονη Μαρία υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών εκείνη κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Την ίδια ώρα, ο 69χρονος πατέρας – ο οποίος δεν έχει καμία γνώση για το τι έχει συμβεί στην οικογένειά του – είναι πολυτραυματίες και εισήχθη στην ΜΕΘ.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση