HomeHL-9Η Βούλγαρα που τους «πρόσεχε» ξάφριζε σταδιακά χρυσαφικά και «εκτόξευσε» την κάρτα ανάληψης

Η Βούλγαρα που τους «πρόσεχε» ξάφριζε σταδιακά χρυσαφικά και «εκτόξευσε» την κάρτα ανάληψης

Είχε καταγγείλει τις...κλοπές μαζί με την ηλικιωμένη γιαγιά πριν συλληφθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια 42χρονη Βουλγάρα συνελήφθη στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, καθώς είχε καταφέρει να αποσπάσει σταδιακά από το σπίτι ηλικιωμένων, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα αλλά και 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 42χρονη φρόντιζε τη γυναίκα 83 ετών και  τον 85χρονο, κατάκοιτο σύζυγο της, τον τελευταίο ένα χρόνο.

Σταδιακά και χωρίς να γίνεται αντιληπτή, κατάφερνε να αποσπά από το σπίτι του ζευγαριού, χρυσαφικά και διάφορα άλλα αντικείμενα καθώς και προσωπικά έγγραφα.

Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιήσει την τραπεζική κάρτα του ηλικιωμένου,αφαιρώντας, σταδιακά, και σε αυτή την περίπτωση, το ποσό των 10.000 ευρώ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για να μη την υποπτευθούν, μετέβη στην αστυνομία για να καταγγείλει τις κλοπές, μαζί με την ηλικιωμένη γιαγιά που φρόντιζε, όταν η τελευταία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά!

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης όμως και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι η Βουλγάρα είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση