HomeHL-SportsO Λεωνίδας Παπαβασιλάκης στην επιτροπή των Sports Marketing Awards

O Λεωνίδας Παπαβασιλάκης στην επιτροπή των Sports Marketing Awards

Διάκριση για τον ΟΦΗ καθώς ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, αποτελεί και φέτος μέλος της κριτικής επιτροπής των "Sports Marketing Awards"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας. Τα «Sports Marketing Awards» θα βραβεύσουν τους κορυφαίους του αθλητισμού για τέταρτη σερί χρονιά. Η σχετική ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925,  Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, αποτελεί και φέτος ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής των «Sports Marketing Awards», μεταξύ κορυφαίων ονομάτων από το χώρο του αθλητισμού.

Πρόεδρος είναι ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ την επιτροπή συνθέτουν επίσης ο Καθηγητής στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Ιωάννης Ντζούφρας, Εμπορικοί Διευθυντές Αθλητικών Οργανισμών, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη απ’ τον χώρο του αθλητισμού, καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, και Sports Marketing specialists.

Για 4η διαδοχική χρονιά, τα «Sports Marketing Awards» βραβεύουν τους κορυφαίους και διαδίδουν τις καλύτερες πρακτικές στο Marketing και την Επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.»

Περισσότερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση