HomeΣΠΟΡΟλυμπιακό Χωριό: Άρχισαν οι εργασίες αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων

Ολυμπιακό Χωριό: Άρχισαν οι εργασίες αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων

Αγαστή η συνεργασία της Διοικούσας Επιτροπής με τον Δήμο Αχαρνών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες για την άμεση αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό, που πρόσφατα πέρασαν από τον ΟΑΕΔ στην κυριότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία όρισε Διοικούσα Επιτροπή διαχείρισης της λειτουργίας τους, με τη συμμετοχή τόσο του Δήμου Αχαρνών, όσο και εκπροσώπων των τοπικών σωματείων.

Από το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, πολυμελή συνεργεία του Δήμου Αχαρνών πραγματοποιούν επιχείρηση αποψιλώσεων, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο, όσο και στο χώρο του στίβου και στον περίβολο γύρω από τα γήπεδα τένις. Αποψιλώθηκαν ήδη περισσότερα από 15 στρέμματα και παρόμοιες δράσεις έχουν προγραμματιστεί για τις προσεχείς ημέρες, ούτως ώστε σταδιακά να ολοκληρωθούν τέτοιου είδους εργασίες και στα 90 στρέμματα του αθλητικού κέντρου και να αποκτήσει μετά από πολλά χρόνια την εικόνα που αρμόζει σε ένα Ολυμπιακό συγκρότημα.

xorio

Οι άμεσες εργασίες αποφασίστηκαν στην προχτεσινή πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής υπό την προεδρία του Συντονιστή, Πέτρου Γαλάνη, παρουσία και του Δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού. Περιεγράφηκαν οι στόχοι και οι προτεραιότητες για την πλήρη αξιοποίηση και ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, καθώς και για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, που θα δώσουν αθλητική «ανάσα» στην περιοχή και παράλληλα θα προσελκύσουν επισκέπτες και αθλητές από όλο το λεκανοπέδιο.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη του δήμου, ο οποίος στερείται αναγκαίων χώρων άθλησης, στην προσπάθεια να αναβαθμιστεί το αθλητικό κέντρο, προς όφελος αθλητών, αθλουμένων και της τοπικής κοινωνίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των άλλων μελών της Επιτροπής και των εκπροσώπων των τοπικών αθλητικών σωματείων (Αθηνά, Δίας, Φοίβος), αναλαμβάνοντας κοινή δέσμευση πως θα βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με στόχο να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον νέο αθλητικό πόλο της βορειοδυτικής Αττικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση