HomeHL-CultureΕπί… τάπητος τα έργα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης στην Σπιναλόγκα

Επί… τάπητος τα έργα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης στην Σπιναλόγκα

Συνάντηση υφυπουργού Εσωτερικών με δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το θέμα της χρηματοδότησης των έργων υδροδότησης και ηλεκτροδότησης της Σπιναλόγκας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιο, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα (21/7).

Να σημειώσουμε ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης, είχε υπογράψει το προηγούμενο διάστημα την χρηματοδότηση του έργου με το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ, ενώ μετά την διαδικασία επικαιροποίησης που ακολουθήθηκε από την ΔΕΗ, υπήρξε θεαματική αύξηση του συγκεκριμένου ποσού (1,7 εκ ευρώ) .

Για τον λόγο αυτό, όπως εξήγησε ο Δήμαρχος κ. Ζερβός, ο Δήμος, αναζητά πρόσθετους πόρους ή το ποσό που απαιτείται συνολικά, ώστε τα χρήματα που διατίθενται από την Περιφέρεια να δοθούν σε άλλα έργα.

Επίσης όπως έγινε γνωστό, κατά την παραπάνω συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την επανασύσταση της κοινότητας Μιλάτου, το ζήτημα της  ανταλλαγή μετοχών του Minos Beach, ενώ προτάθηκε από τον Δήμαρχο, η δυνατότητα σύνταξης αλλά και υπογραφής μελετών από τους ειδικούς συμβούλους των Δήμων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, χαρακτηρίζοντας ουσιαστική την συνάντηση του με τον κ. Λιβάνιο, ευχαρίστησε την πρόεδρο του “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη, για τις δεσμεύσεις που ανέλαβε και την υλοποίηση τους (συνάντηση με τον υφυπουργό – ενημέρωση) κατά την επίσκεψη της στον Άγιο Νικόλαο, δηλώνοντας ότι υπάρχει η δυνατότητα να στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειες του δήμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση