HomeHL-SportsΗ οικογένεια της Ραφαέλας συγκινεί και αποχαιρετάει τον Ανέστη Νάστο

Η οικογένεια της Ραφαέλας συγκινεί και αποχαιρετάει τον Ανέστη Νάστο

Ο Ανέστης Νάστος έφυγε από τον ΟΦΗ και η οικογένεια της μικρής μας Ραφαέλας με την οποία είχε μία ιδιαίτερη και δυνατή σχέση τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική επιστολή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση είχε μιλήσει για την ιδιαίτερη του σχέση με τη μικρή Ραφαέλα, που πάσχει από σύνδρομο down.

Η οικογένεια της μικρής Ραφαέλας με αφορμή την αποχώρηση του έμπειρου παίκτη από τους Κρητικούς του είπε αντίο με μία άκρως συγκινητική επιστολή, που ανέφερε τα εξής:

Ένα ακόμα, τελευταίο ευχαριστώ στον Ανέστη

Είναι τόσα πολλά που θέλουμε να σου πούμε γιατί ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να περιγράψουμε όλα όσα έκανες για την Ραφαέλα μας. Ήσουν πάντα δίπλα της, όποτε σε χρειάστηκε και όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά πολύ περισσότερο και πίσω από αυτές.

Ήσουν πάντα δίπλα στην Ραφαέλα και αυτό είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ο θαυμασμός μας για εσένα θα είναι παντοτινός γιατί κατάφερες και πέτυχες να δώσεις στην Ραφαέλα πολλά κίνητρα για να συνεχίσει να είναι χαμογελαστή αλλά κυρίως να είναι ζωντανή και μαζί μας.

Το χαμόγελο που της πρόσφερες κάθε φορά που ήσασταν μαζί, η ανυπομονησία που είχε να σε συναντήσει ήταν ένα δώρο ζωής για την Ραφαέλα αλλά και για όλους εμάς.

Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ένα μεγάλο και τελευταίο ευχαριστώ μιας και αποχωρείς. Είμαστε όμως σίγουροι πως θα παραμείνεις για πάντα ένας φίλος της Ραφαέλας και πως θα την σκέφτεσαι όπου και αν βρεθείς.

Το καλό που μας έκανες ευχόμαστε να το βρεις απλόχερα εσύ και η οικογένεια σου και την χαρά που μας έδωσες να την βρεις πολλαπλάσια.

Η οικογένεια της Ραφαέλας

Διαφήμιση
Διαφήμιση