HomeHL-TOPΚορωνοϊός: Την τελευταία της πνοή άφησε η Ελληνοαμερικανίδα στο Βενιζέλειο

Κορωνοϊός: Την τελευταία της πνοή άφησε η Ελληνοαμερικανίδα στο Βενιζέλειο

Στα 41 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν τα κατάφερε τελικά η 78χρονη Ελληνοαμερικανίδα η οποία νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, με την κατάσταση της να παρουσιάζει σημάδια επιδείνωσης  τα τελευταία 24ώρα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Δυστυχώς αργά το βράδυ της Τετάρτης άφησε την τελευταία της πνοή.

H Ελληνοαμερικανίδα είχε μεταφερθεί με αεροδιακομιδή από την Ρόδο τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Είχε χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο, έπειτα από την συνεννόηση του ιατρικού προσωπικού της Ρόδου, με αυτό του Ηρακλείου.

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό στην Κρήτη, μετά από τον θάνατο του Γερμανού καθηγητή στις 25 Μαρτίου και ο 201ος σε πανελλαδικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες από κορωνοϊό «έφυγαν» συνολικά τέσσερα άτομα, μια 75χρονη και ένας 91χρονος στο ΑΧΕΠΑ, καθώς και ένας 85χρονος στη Μυτιλήνη.

Αρνητικό το τεστ στον σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Αλικαρνασσού

Εν τω μεταξύ αρνητικό ήταν το τεστ για κορωνοϊό που έγινε στον σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Αλικαρνασσού, η σύζυγος του οποίου βρέθηκε θετική στον ιο. Η εξέλιξη αυτή έβαλε τέλος στημ κατάσταση συναγερμού στις φυλακές.

 

Στα 41 τα κρούσματα  κορωνοϊού στην Κρήτη-Άλλο ένα κρούσμα στο νησί

Στα 41 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ένα κρούσμα που ανακοινώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης. Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και είναι σε κατ οίκον περιορισμό.

untitled-1-2

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση