HomeΚΡΗΤΗTo CretanWeather έγινε… μη κερδοσκοπικός Σύλλογος

To CretanWeather έγινε… μη κερδοσκοπικός Σύλλογος

Με απόφαση Ειρηνοδικείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μη κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Καιρού Κρήτη έγινε το cretanweather με απόφαση Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι, με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση με την υπ αριθμό 2884/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηράκλειου του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου φίλων καιρού Κρήτης «Καιρών Κρήτες– CRETAWEATHER». Ο σύλλογος διαθέτει κάθε νόμιμο μέσα και έγγραφα για την επίτευξη συνεργασιών με φυσικά η νομικά πρόσωπα και φορείς.

Ο μη κερδοσκοπικός Σύλλογος «Καιρών Κρήτες– CRETAWEATHER» έχει ως κύριο σκοπούς την παρατήρηση, καταγραφή και μελέτη των καιρικών των φαινομένων στο νησί της Κρήτης, η επέκταση του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών και μετεωρολογικών καμερών στους 4 νομούς της Κρήτης και η συντήρηση και αναβάθμιση της ιστοσελίδας http://www.cretaweather.gr.

Mε την δημιουργία του συλλόγου είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την τοποθέτηση 7 διαδικτυακών καμερών με Live Streaming μετάδοση σε σημεία του νησιού μας με έντονο και καιρικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον.

  1. Ματαλα Νομός Ηρακλείου (https://cretaweather.gr/matalalive/)
  2. Κιτροπλατεία Νόμος Λασιθίου (https://cretaweather.gr/kitroplateialive/)
  3. Σταλίδα Νόμος Ηρακλείου (https://cretaweather.gr/stalidalive/)
  4. Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου (https://cretaweather.gr/heraklionportlive/)
  5. Λυγαριά Νόμος Ηρακλείου (https://cretaweather.gr/ligarialive/)
  6. Μακρύς Γιαλός Νόμος Λασιθίου (https://cretaweather.gr/makrygialoslive/)
  7. Αγιά Γαλήνη Νομός Ρεθύμνου (https://cretaweather.gr/agiagalinilive/)

Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε ως προς τον σχεδιασμό και την υλοποίηση και  στην περιοχή σας δράσεων με στόχο την καιρική ενημέρωση (Μετεωρολογικό σταθμό) και καιρικές εικόνες (Live Streaming). Επικοινωνήστε μαζί μας στο email:

[email protected]

Καλούμε όλους τους φίλους να εγγραφούν ως μέλη του Συλλόγου μας, αγκαλιάζοντας έτσι την προσπάθεια μας στηρίζοντας με την συμμέτοχη τους τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Συλλόγου. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν δηλώνουν συμμέτοχη στην παρακάτω φόρμα εγγραφής: https://cretaweather.gr/partyregistration/

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση